Teknisk støtte

Innstillinger for pakkedata

APNBeskrivelse
com4Ordinær internettilgang, privat IP-adresse med sentral NAT og brannmur.
internet Ordinær internettilgang, privat IP-adresse med sentral NAT og brannmur.
publicOrdinær internettilgang, offisiell IP-adresse, dynamisk tildelt, ingen brannmur.
staticOrdinær internettilgang, offisiell IP-adresse, statisk tildelt, ingen brannmur (NB må bestilles!).

Felt for brukernavn og passord skal være blankt.

Normalt blir DNS (navnetjener) tildelt ved oppkobling. Skulle det være behov for å definere disse manuelt, kan følgende IP-adresser benyttes:

37.26.208.10              Primær navnetjener
37.26.208.74              Sekundær navnetjener

Navnetjenere kan også benyttes som ICMP ping destinasjoner for connection-trackere i modem og routere.

SMTP

Server: smtp.com4.no
Port: 25

Innstillinger for linjesvitsjede tjenester (Voice/SMS)
Meldingssentral (SMSC) +47 94049005

Har du spørsmål?

Kontakt support via:
E-mail: support@com4.no
Web: support.com4.no
Tlf: (+47) 9404 9404