Den globale IoT-mobiloperatøren Com4, annonserer at de er den første operatøren som inngår samarbeid med Deutsche Telekom sitt nuSIM-initiativ. Dermed bekrefter Com4 sin støtte til den nuSIM-integrerte SIM-løsningen.   

Com4 ble for flere år siden en av verdens første operatører til å tilby interoperative overskrivbare SIM-kort (“eSIM”). I dag inngår overskrivbare SIM-kort naturlig i mange segmenter av IoT-markedet, noe som gir kundene robust og fleksibel tilgang til mobil dataaksess gjennom hele enhetens levetid. Med denne annonseringen utvider Com4 sine tjenester til å støtte et mer omfattende spekter av bruksområder. Com4 har mangeårige forretningsforbindelser med flere av medlemmene i nuSIM-initiativet, og dette vil bidra til å utvikle nuSIM-teknologien raskt og effektivt.  

Pete Vickers, CTO i Com4, har følgende kommentar:

Vår målsetning er å spille en aktiv rolle i nuSIM-initiativet. NuSIM er helt på linje med våre strategiske mål om effektiviseringsprosesser, kostnadseffektiv tjenestelevering og økt verdi for kundene. Det bekrefter også at Com4 er et selskap som handler raskt, noe som gjør at vi kan levere konkurransedyktige fordeler til våre kunder.”  

Stefan Kaliner, Leder for UICC Development i Deutsche Telekom, sier følgende:

Vi setter stor pris på å ønske Com4 velkommen som første nuSIM-operatør utenfor vårt eget nedslagsfelt. Dette vil gi tilstedeværelse i viktige områder, i tillegg til at det vil gjøre økosystemet mer mangfoldig. Com4s fokus på IoT passer svært godt sammen med nuSIM- teknologien”.  

Om Com4

Com4 er en internasjonal IoT-mobiloperatør basert i Oslo, med fokus på IoT- og M2M-kommunikasjon. Selskapet ble grunnlagt i 2011 og er en av de få dedikerte IoT-operatørene som har sitt eget nettverk for produksjon av mobildatakommunikasjon og tjenester. Com4 tilbyr et bredt utvalg av produkter og tjenester tilpasset det profesjonelle markedet, fortrinnsvis eUICC for abonnementshåndtering, støtte til både NB-IoT & Cat.M radioteknologi såvel som tradisjonell 2G/3G/4G, tilkoblingsmuligheter med høy tilgjengelighet og sikkerhet, global dekning gjennom den ettertraktede 901 ITU nettverkkoden, avansert styringsportal og avanserte API’er.  

Mediekontakt
Stein André Larner, 
CEO Com4
Tlf: +47 479 00 777
E-post: stein.andre.larner@com4.no