Løsninger

Vi sørger for at dine smarte ting kan kommunisere med hverandre og med dine interne systemer via mobil datakommunikasjon. Dataene sendes raskt inn til dine systemer, med det sikkerhetsnivået du har behov for. Vi leverer selve kommunikasjonen og har et stort partnernettverk som leverer smarte enheter og applikasjoner som løser industrispesifikke utfordringer.

M2M/IoT-kommunikasjon

Com4 har som en av svært få mobiloperatører i Norge med eget mobilt kjernenett og PLMN kode. Dette betyr at vi har full kontroll på vår tjeneste som produseres i en dedikert og avansert infrastruktur. Vår plattform er optimalisert for å håndtere mobil datakommunikasjon for M2M- og IoT-løsninger.

Les mer

Dekning

Vi tilbyr full mobil dekning i Norge (2G/3G/4G) samt sømløs roaming i hele EU og de fleste andre land globalt – alt levert via et enkelt SIM. Dersom en operatør ikke har dekning i området, eller har tekniske problemer vil du i utlandet automatisk finne et alternativt nett.

Les mer

Web-Portal

Administrasjon av SIM-kort og tjenester håndteres enkelt gjennom Com4 Web-Portal. Her har du mulighet til å både administrere abonnement og benytte avanserte funksjoner. Modulene kan også implementeres inn i dine systemer via API, slik at håndteringen blir en del av rutinene som allerede er på plass.

Les mer

 

Tilleggstjenester

Ekstra behov for sikkerhet I din M2M/IoT-løsning? Com4 tilbyr en rekke ulike tilleggstjenester tilpasset maskiners behov for sikker kommunikasjon. I tillegg til standardtjenester som data og SMS, leverer vi tjenester som Offentlig Fast IP-adresse, Lukket Privat APN, VPN med mer.

Les mer

Referanser

Com4 har erfaring med å levere mobil datakommunikasjon til er rekke forskellige industrier og vertikaler. Vi er ofte med i tidlig fase sammen med våre kunder og partnere, og bistår med rådgivning og teknologivalg. Noen av disse kan du lese mer om her.

Les mer