Dekning

Vi tilbyr full mobil dekning i Norge (2G/3G/4G) samt sømløs roaming i hele EU og de fleste andre land globalt – alt levert via et enkelt SIM. Dersom en operatør ikke har dekning i området, eller har tekniske problemer vil du i utlandet automatisk finne et alternativt nett.

I Norge bruker Com4 Telias radionett med Norges beste 4G-dekning. Tek.no har kjørt 5000 kilometer og gjort mer enn 2000 målinger for å finne ut hvilken operatør som har best dekning på 4G. Nylig ble Telia sitt radionett kåret til det beste, mest fordi de har færre huller i dekningen enn Telenor.

Fra 2014 til 2016 har Telia gjennomført en massiv dekningsutbygging, hvor de på rekordtid har sørget for 4G-mobildekning til over 96 prosent av befolkningen. Over 2 500 4G-stasjoner er modernisert og satt i drift i løpet av de siste to årene, og nettutbyggingen fortsetter i samme tempo i 2016. I inneværende år vil over 2 000 basestasjoner bli modernisert og satt i drift og om lag 500 helt nye basestasjoner vil bli satt opp.

Kilde: Telia og Tek.no
Link til Tek.no test

Satelittkommunikasjon

For løsninger med spesielle dekningskrav tilbyr vi kommunikasjon via satellitt – Alt levert via et felles grensesnitt slik at det ikke krever spesielle tilpasninger for deg som kunde. Satellitt kommunikasjon i kombinasjon med mobil er aktuelt for selskaper som opererer i havområder, i grisgrendt strøk eller for løsninger med svært høye sikkerhetskrav. Ta kontakt så kan en av våre spesialister på satellitt-kommunikasjon hjelpe deg i gang.

Dekningsanalyse

Com4 bistår kunder med både manuell og automatisk dekningsanalyse av GSM, UMTS og LTE ved bruk av avanserte verktøy. Dekningsrapporter kan genereres til kunde i forkant av utrulling, slik at utrulling skjer så smidig som mulig.

Ønsker du ytterligere informasjon om dekningsanalyse? Ta kontakt med oss!