Wireless Logic, en verdensledende leverandør av IoT-tjenester, utvider sin tilstedeværelse i Europa ytterligere med oppkjøpet av Com4, en norsk mobiloperatør med fokus på IoT-kommunikasjon. Det siste i en rekke oppkjøp for det britiske selskapet. Com4 vil tilføre gruppen ytterligere teknisk kompetanse og leveringsevne, samtidig som Wireless Logics tilstedeværelse i Norden styrkes.
 
 
Com4, som ble etablert i Oslo i 2011, består i dag av totalt 18 ansatte med tverrfaglig kompetanse innen telecom, IoT og informasjonsteknologi. Medgrunnleggere av selskapet, Henning Solberg (COO) og Raymond Berntsen (Sales Manager), vil fortsette å utgjøre en viktig del av ledergruppen fremover.
 
 
Com4 er en av få mobiloperatører med eget kjernenett for produksjon av IoT-datakommunikasjon og tjenester. Com4 tilbyr et bredt utvalg av produkter og tjenester tilpasset det profesjonelle markedet. Fortrinnsvis eSIM, støtte til både NB-IoT & LTE-M radioteknologi såvel som tradisjonell 2G/3G/4G og global dekning.
 
 
Stein André Larner, administrerende direktør i Com4, sier selskapets kjernefokus er mobil datakommunikasjon i alle ledd, fra design til leveranse og support.
– Våre kunders kommunikasjonsbehov og utfordringer blir møtt med forståelse og kompetanse gjennom hele verdikjeden. Med støtte fra Wireless Logic-gruppen vil vi styrke tjenestene ytterligere, sier han.
 
 
Etter oppkjøpet som ble fullført 15. januar vil Larner, Solberg, Berntsen og hele resten av teamet fortsette i sine roller i Com4.
– Vi får nå et svært talentfullt team på laget til vår voksende virksomhet. Styrket kompetanse og kapasitet vil bidra til videre ekspansjon i 2021. Vi vil jobbe tett med Com4 for å bidra til ytterligere vekst, og sørge for at de høster alle fordeler de kan ved å være en del av Wireless Logic-gruppen, sier Oliver Tucker, CEO i Wireless Logic. 
 
 
For ytterligere informasjon, kontakt:
 
Stein Andre Larner, administrerende direktør Com4
E-post: stein.andre.larner@com4.no
Telefon: +47 479 00 777
 
 
Om Com4
Com4 AS, en del av Wireless Logic-gruppen, er et selskap med fokus på mobil datakommunikasjon for IoT og M2M. Selskapet opererer et omfattende nettverk og produserer mobile tjenester for en rekke forskjellige bransjer, fra industri, energi til helse og sikkerhet. Som en av Europas fremste mobiloperatører innenfor IoT og M2M, er Com4 unikt posisjonert til å møte fremtidens krav og utfordringer innenfor mobil datakommunikasjon.