Britiske Wireless Logic kjøper Com4

Wireless Logic, en verdensledende leverandør av IoT-tjenester, utvider sin tilstedeværelse i Europa ytterligere med oppkjøpet av Com4, en norsk mobiloperatør med fokus på IoT-kommunikasjon. Det siste i en rekke oppkjøp for det britiske selskapet. Com4 vil tilføre gruppen ytterligere teknisk kompetanse og leveringsevne, samtidig som Wireless Logics tilstedeværelse i Norden styrkes.
 

Sim Teknologi / IoT-kommunikasjon / IoT-sikkerhet / Innovasjon | 21 januar 2021
https://26515998.fs1.hubspotusercontent-eu1.net/hubfs/26515998/shutterstock_1683310054-2-3.jpg
Com4, som ble etablert i Oslo i 2011, består i dag av totalt 18 ansatte med tverrfaglig kompetanse innen telecom, IoT og informasjonsteknologi. Medgrunnleggere av selskapet, Henning Solberg (COO) og Raymond Berntsen (Sales Manager), vil fortsette å utgjøre en viktig del av ledergruppen fremover.
 
Com4 er en av få mobiloperatører med eget kjernenett for produksjon av IoT-datakommunikasjon og tjenester. Com4 tilbyr et bredt utvalg av produkter og tjenester tilpasset det profesjonelle markedet. Fortrinnsvis eSIM, støtte til både NB-IoT & LTE-M radioteknologi såvel som tradisjonell 2G/3G/4G og global dekning.
 
Stein André Larner, administrerende direktør i Com4, sier selskapets kjernefokus er mobil datakommunikasjon i alle ledd, fra design til leveranse og support.
 
– Våre kunders kommunikasjonsbehov og utfordringer blir møtt med forståelse og kompetanse gjennom hele verdikjeden. Med støtte fra Wireless Logic-gruppen vil vi styrke tjenestene ytterligere, sier han.
 
Etter oppkjøpet som ble fullført 15. januar vil Larner, Solberg, Berntsen og hele resten av teamet fortsette i sine roller i Com4.
 
– Vi får nå et svært talentfullt team på laget til vår voksende virksomhet. Styrket kompetanse og kapasitet vil bidra til videre ekspansjon i 2021. Vi vil jobbe tett med Com4 for å bidra til ytterligere vekst, og sørge for at de høster alle fordeler de kan ved å være en del av Wireless Logic-gruppen, sier Oliver Tucker, CEO i Wireless Logic. 
Northern-light-sky
ABONNER

Hold deg oppdatert