wind turbine in cloud

AVANSERT IOT-KOMMUNIKASJON PÅ EN ENKEL MÅTE

Vi tilbyr banebrytende og komplett IoT-kommunikasjon til kunder i alle bransjer.
Finn ut mer om IoT-løsninger for ulike sektorer fra Com4
Opplev hvordan IoT kan styrke bedrifter og foretak, med Com4. De avanserte løsningene våre legger til rette for sømløs kommunikasjon mellom mennesker, enheter og steder. Finn ut hvordan IoT-løsningene kan revolusjonere bransjen din.
Flash

Energi- og forsyningstjenester

Senk kostnadene og øk effektiviteten gjennom omstilling av forsyningsnettet. Teamet vårt kan hjelpe deg med å endre energiforbruket på et grunnleggende plan og dra nytte av de aller nyeste løsningene.

Truck

Logistikk og transport

Med flåteløsningene våre får du sømløs kommunikasjon tilpasset bedriftens unike behov.

Tractor

Landbruk

Oppnå høyere effektivitet, avkastning og bedre lønnsomhet ved hjelp av smart gårdsdrift.

Healthcare

Helsetjenester

Gjør opplevelsen bedre for både pasienter og medarbeidere samtidig som du reduserer kostnadene.

Industry & Manifucturing

Industri og produksjon

Innenfor industri og produksjon gir IoT-kommunikasjon en rekke fordeler, deriblant økt effektivitet, produktivitet, sikkerhet, bedre kvalitetskontroll og lavere kostnader.

Smart buildings

Smartbygg

Med IoT-baserte systemer i smartbygg kan du optimalisere driften, redusere kostnadene og gjøre opplevelsen bedre for dem som bruker byggene.

Public Sector

Offentlig sektor

IoT-kommunikasjon innebærer enorme muligheter for å heve kvaliteten på offentlige tjenester og livskvaliteten hos innbyggerne.

 

Security

Sikkerhet

Det er svært viktig å ivareta egen sikkerhet samt beskytte boligene, bedriftene og eiendelene våre, og da er vi avhengige av gode sikkerhetstiltak.

Smart Cities

Smarte byer

Com4 tilbyr omfattende løsninger for effektive, bærekraftige og inkluderende bymiljøer ved å tilby pålitelig IoT-kommunikasjon.

Micromobility

Mikromobilitet

IoT gir fordeler for mikromobilitet ved å øke IT-sikkerheten, effektivisere flåtestyringen, forbedre brukeropplevelsen, redusere kostnadene og bidra til bærekraft.

 

Retail

Detaljhandel

IoT forbedrer detaljhandelen med bedre kundeopplevelser, lagerstyring, driftseffektivitet og bærekraft, samtidig som det sikrer forebygging av tap og en sømløs tilkobling for IoT-kommunikasjon.

manufacturing small

Ledende IoT-løsninger utviklet for bransjen din

Utforsk IoT for bransjen din med Com4. Med løsningene våre oppnår du et konkurransefortrinn. Com4 tilbyr enestående IoT-nettverkskommunikasjon og støtte for implementeringen i bedriften.

"Com4 muliggjør en pålitelig og effektiv tilkobling til alle av våre kunderstransformatorstasjoner. Det er av største viktighet for oss å ha en leverandør som kan garantere at vår kommunikasjon fungerer stabilt og pålitelig i alle ni landene der vi opererer."
“Com4 var den eneste bedriften som hadde den nødvendige fleksibiliteten til å kunne håndtere den nye CENELEC-normen, som krever andre metoder for å kommunisere med strømmålerne.”
«Løsningene fra Com4 er en forutsetning for at vi kan drive operasjonssentralen, trene robotene og videreutvikle programvaren. Uten denne linken kunne vi ikke observert i sanntid hva som foregår."
“For at sensordata skal bli brukt til kunstig intelligens trenger vi pålitelig overføring av data via batteridrevne simkort fra Com4.”
“Teknologien har vært en forutsetning forat vi har lykkes, og den er pålitelig, noe som er helt avgjørende innenfor helsesektoren.”
"Com4s IoT-løsninger har vist feilfri ytelse, i motsetning til andre operatører vi har testet."
"Løsningen fra Com4 gjør det enkelt for oss å få de gamle telefonapparatene på nett. Alleapparatene kobler seg til en sentral webløsning. Denne gjør det mulig for kiosk-faddere overhele landet å oppdatere og laste opp lydfiler til kioskene."
"Det er ofte en kjedelig oppgave å overvåke maskiner som går som de skal 99,5% av tiden. Med vår løsning blir arbeidsdagene bedre, og vi bidrar til at det er færre biler på veien."
Northern light with mountain

Start i dag

Utvikle en fremtidssikker IoT-infrastruktur ved hjelp av de banebrytende løsningene våre. Com4 er den ideelle samarbeidspartneren for IoT-kommunikasjon