Circuit board top

KVALITETSUTSTYR FRA DE BESTE PRODUSENTENE I BRANSJEN

Vi har et bredt utvalg av standardisert utstyr for industriell bruk, blant annet rutere, brikkesett/moduler og antenner, fra anerkjente og nyskapende selskaper som for eksempel Advantech, Quectel, Teltonika og Peplink.

 

Router big

Nyskapende ende til ende-løsninger for bedriften

Vi forstår hvor viktig det er å ha pålitelig og avansert teknologi for å lykkes i dagens digitale landskap med stadige endringer. Derfor samarbeider vi med de beste produsentene i bransjen for å skaffe deg utstyret som har høyest kvalitet og er mest nyskapende.

Mobilruterne våre fra Teltonika, Advantech og Peplink sørger for stabil kommunikasjon, og med rask og sikker IoT-kommunikasjon holder du hjulene i gang i bedriften.

Med Quectel-modulene våre, som er optimalisert for IoT-løsninger, får du en pålitelig løsning med lavt strømforbruk for enhetene. Antennene fra Panorama gir eksepsjonelt god signalstyrke og dekning. Dermed er utstyret ditt alltid tilkoblet, uansett hvor det befinner seg.

Oppdag mulighetene i tingenes internett (IoT) med Com4s eksklusive gratis Test Kit

Rectangle 47

 

Er du klar for å revolusjonere din IoT-reise? Com4 inviterer deg til å oppleve fremtiden med vårt
gratis Test Kit for IoT – en inngangsport til sømløs kommunikasjon og unike muligheter.

Innhold i Test Kit for IoT:
  • Opptil 5 SIM-kort per søker
  • 100 MB data per SIM-kort per måned, kun for bruk i EU
  • Gyldig i 60 dager
  • Mulighet for å inkludere eSIM som formfaktor
  • Støtter flere teknologier på ett SIM-kort, inkludert 2G/3G/4G/5G, LTE-M og NB-IoT
telecom mast small

Utnytt de fantastiske mulighetene ved 5G og IoT med Com4

I tillegg til standardtilbudet vårt har vi også Zyxel 5G FWA-rutere for bedrifter som har behov for mobil nettilkobling med høy hastighet. Disse ruterne med den nyeste 5G-teknologien gir muligheten til lynraske nedlastinger og opplastinger, slik at du beholder kontakten med enhetene uansett hvor de befinner seg.

Woman and man in meeting room

Utnytt hele potensialet i IoT-prosjektene ved hjelp av den samlede tekniske kompetansen vår

I Com4 er vi stolte av kvaliteten på brukerstøtten og den tekniske støtten vi tilbyr. Ekspertene våre er alltid klare til å svare på spørsmålene dine og hjelpe deg med å finne utstyret som dekker behovene dine. Og takket være de konkurransedyktige prisene våre og den raske leveringen kan du være trygg på at du får utstyret du har behov for, når du trenger det.

Kontakt oss i dag for å finne ut mer om produktene våre og hvordan vi kan hjelpe bedriften din med å lykkes.