Road with circles

OPPNÅ OPTIMAL YTELSE MED IOT-ENHETENE

Sørg for at produktlansering går knirkefritt med den avanserte løsningen vår for grundig testing før implementering

Med løsningen vår for testing av enheter kan vi kontrollere og støtte alle typer rutere, brikkesett, mobilmoduler og annen maskinvare gjennom alle faser, fra utvikling frem til lansering.

I det lukkede testmiljøet med mobilt kjernenett og avanserte verktøy for testing av enheter tilbyr vi, i tillegg til testene, kompetanse og råd om hvordan du avdekker feil og mangler før implementering. Slik sørger du for at produktene fungerer knirkefritt og er klare for lansering på markedet.

Industry worker with laptop

Tester

Testene våre er skreddersydd for de spesifikke behovene og kravene til kundene våre. I Com4s testlaboratorium har kundene våre tilgang til en rekke testscenarioer, der de for eksempel kan

  • Teste og godkjenne rutere, brikkesett, mobilmoduler og annen maskinvare
  • Simulere ulike feilscenarioer hentet fra mobilnettverket
  • Kontrollere optimal implementering gjennom signalsporing
  • Gjennomføre avansert feilsøking av brikkesett ved hjelp av egne verktøy
  • Spore strømbruken for å sikre optimal ytelse i scenarioer som krever lavt strømforbruk
  • Avdekke feil og mangler før implementering

Den ideelle samarbeidspartneren for IoT-kommunikasjon

Com4 har som mål at vi ikke bare skal tilby de beste verktøyene, men først og fremst kompetansen vår og de mest egnede løsningene, slik at kundene våre oppnår best mulig IoT-kommunikasjon og kontroll. Vi ønsker alltid å være nyskapende og engasjerte og legge til rette for smidig utnyttelse av IoT i næringslivet og samfunnet generelt.
Sim

Enkel utrulling

Med den enkle implementeringsløsningen kan du koble til mobilnettverk i hele verden bare ved hjelp av ett globalt SIM-kort.

Global connectivity

Global dekning

Ta IoT-løsningen ett skritt videre med Com4s globale nettverk for operatøruavhengige SIM-kort for IoT-kommunikasjon

Support

Svært god brukerstøtte

Brukerstøtten vår er tilgjengelig hele døgnet, hele året, og jobber spesifikt med å hjelpe kundene med IoT-løsningene deres.

Vi er stolte av samarbeidet med bedrifter i hele verden, og at vi legger til rette for omfattende endringer i virksomhetene og bidrar til nye muligheter.

“Com4 var den eneste bedriften som hadde den nødvendige fleksibiliteten til å kunne håndtere den nye CENELEC-normen, som krever andre metoder for å kommunisere med strømmålerne.”
«Løsningene fra Com4 er en forutsetning for at vi kan drive operasjonssentralen, trene robotene og videreutvikle programvaren. Uten denne linken kunne vi ikke observert i sanntid hva som foregår"
“For at sensordata skal bli brukt til kunstig intelligens trenger vi pålitelig overføring av data via batteridrevne simkort fra Com4”
“Teknologien har vært en forutsetning forat vi har lykkes, og den er pålitelig, noe som er helt avgjørende innenfor helsesektoren”
"Com4s IoT-løsninger har vist feilfri ytelse, i motsetning til andre operatører vi har testet."

Snakk med en ekspert

Legg grunnlaget for fremtidig suksess ved hjelp av de enestående IoT-løsningene og brukerstøtten vi tilbyr. Ta kontakt med oss i dag.

connect@com4.net