Road with circles top

REALISER POTENSIALET I 5G OG IOT

Utnytt de uendelige mulighetene som finnes i 5G-teknologien – den nyeste generasjonen av mobilkommunikasjon som kommer til å skape store endringer i markedene og samfunnet generelt i hele verden. Til forskjell fra forløperne 3G og 4G, som forbedret hastigheten og båndbredden, åpner 5G for en rekke nye, spennende bruksområder innenfor IoT-teknologi, slik at bedrifter kan oppnå nyskapning, effektivitet og vekst på et helt nytt nivå.

5G sammenlignet med annen kommunikasjonsteknologi

5g image

Fem egenskaper ved 5G som bidrar til store omveltninger innenfor IoT:

Flash
Teknologien gir muligheter for svært høy hastighet og mer båndbredde og er dermed et uovertruffent alternativ til kablede tilkoblinger.
5G
5G har svært kort tidsforsinkelse og ekstremt høy pålitelighet. Dermed kan teknologien brukes i kritiske funksjoner som forutsetter umiddelbar respons.
Public Sector
Du kan ha et enormt antall enheter tilkoblet samtidig, slik at du kan skalere og optimalisere virksomheten.

Data pool
Med tilgang til viktige kommunikasjonsfunksjoner som for eksempel oppdeling av nettverk, «edge computing» og kommunikasjon mellom kjøretøy (V2V) kan du sørge for at bedriften din alltid ligger ett skritt foran.
Customer portal
Med avanserte sikkerhetsfunksjoner og private LTE-nettverk er enhetene og dataene dine alltid godt beskyttet.
Smart city small

Global bruk av 5G 

Med tilleggsproduktene våre for IoT-kommunikasjon får du utnyttet alle mulighetene i enhetene og systemene dine, slik at du kan samle inn og beskytte verdifulle data, optimalisere ytelsen og automatisere prosessene.

Kina og Sør-Korea er blant landene som fører an i innføringen av 5G. GSMA anslår at dekningen kommer til å omfatte 40 prosent av verdens befolkning innen 2025.

Utnytt hele potensialet i IoT-prosjektene ved hjelp av den samlede tekniske kompetansen vår.

Meeting in lounge

Vil du ha hjelp av en ekspert?

Snakk med en av ekspertene våre på IoT-kommunikasjon om 5G-løsningene våre og andre kommunikasjonstjenester.