wind turbine in cloud

KOBLE IOT-ENHETENE TIL SKYEN PÅ EN ENKEL MÅTE

Kommunikasjonsløsningene våre bygger en sikker og fleksibel bro mellom IoT-enhetene dine og skyplattformen som gjør det enkelt å overføre data og administrere IoT-prosjekter.

Med tilkobling til skyen kan du kommunisere med både private og offentlige skyplattformer med en løsning som er skalerbar, pålitelig og sikker. Dermed kan du konsentrere deg om det viktigste: å videreutvikle virksomheten.

 

Truck with fifi

Alt du trenger i riktig skala

Com4 har direkte tilkobling til de største skyplattformene: AWS, Azure og Google Cloud. Med en privat dedikert forbindelse utenfor det offentlige nettet kan vi tilby mer kontroll over båndbredden, bedre beskyttelse og høyere pålitelighet for direkte tilkobling til skyen.

IoT-løsninger som er skreddersydd for behovene i virksomheten

Vi tilbyr også site-to-site VPN-løsninger som støttes av alle de største leverandørene i markedet og støttes direkte av alle de mest populære skyplattformene.

Kundereferanser

Se hvordan IoT-løsninger fra Com4 brukes i forskjellige industrier

Kundecase

Beehive's teknologi og Com4's IoT-kommunikasjon sikrer tryggere barnehageturer

Mer tid til lek og læring for de minste. En mer robust sikkerhet når barnehagen er på tur. Mindre stress for de ansatte i barnehagen.

Kundecase

Hvordan Gomero bruker IoT til å revolusjonere vedlikehold og pålitelighet for nettselskaper

Ved å bruke Gomeros etablerte og sikre infrastruktur, sammen med mobiltilkobling fra Com4, samler mer enn 100 selskaper i 9 land inn og analyserer store mengder sanntidsdata for å gjøre vedlikeholdet smartere.

Kundecase

Soundsensing revolusjonerer næringsbygg ved hjelp av IoT-teknologi

En forretningsidé basert på ulyder. Sensorer som hører når maskiner trenger vedlikehold og må repareres – før de bryter sammen. Og enn app som gir beskjed til gårdeier. Det er Soundsensing i et nøtteskall.

Kundecase

Sammen med Com4 revolusjonerer Bane NOR jernbanenettet ved hjelp av IoT-kommunikasjon

Rammeavtalen mellom Com4 og Bane NOR strekker seg i første omgang over to år og kan utvides med to år til, med muligheter for samarbeid i ti år. 

Kundecase

Vi deltar i take-away-revolusjonen.

Med Just Eat kan hvem som helst enkelt bruke mobiltelefonen når som helst for å bla gjennom en omfattende online katalog med lokale restauranter, bestille middag og få den levert rett til døren. Den sømløse teknologien som gjør denne tjenesten mulig, leveres av Com4.

Kundecase

Slik hjelper vi Dignio med å gi bedre pasientbehandling med IoT-kommunikasjon

Dignio og Com4 har samarbeidet om å løse problemene med manglende etterlevelse av legens anvisninger for legemiddelbruk i Norge. De ønsket å finne en løsning som sikrer at pasientene følger anvisningene, ettersom pasientene bare tar halvparten av de foreskrevne legemidlene.

Kundecase

Teknologier fra Remora Robotics og Com4 omdefinerer fremtiden for fiskeoppdrett

Remora Robotics har utviklet en unik robot som ikke bare renser fiskeoppdrettsmerder, men også bruker kunstig intelligens for å revolusjonere næringen. Sammen med Com4 transformerer de fremtiden for fiskeoppdrett.

Kundecase

Slik revolusjonerer Sensorita avfallshåndtering på byggeplasser med IoT-konnektivitet

Sensorita og Com4 løser sammen en betydelig utfordring på byggeplassen. Sensorer i avfallscontainere gir nøyaktig fyllingsgrad og kommuniserer med kunstig intelligens-løsninger.

Kundecase

Televerkets lyttekiosker

Etter mobiltelefonens inntog mistet telefonkioskene sin relevans, men Foreningen !les har gitt dem nytt liv takket teknologien fra Com4.

Road above

Ta kontakt med Com4

Snakk med en av ekspertene våre for å få vite mer om fordelene ved IoT-kommunikasjon.