Global-coverage

GLOBAL IOT-DEKNING

Maksimer ditt IoT-potensial med Com4: Opplev global kommunikasjon på et helt nytt nivå.

Vår globale dekning gir deg tilgang til mer enn 750 nettverk i mer enn 190 land, noe som gir en unik oppetid for enheter som bruker 2G, 3G, 4G, 5G, LTE-M, og NB-IoT.
Filter:

Full oversikt over land og teknologier for radiotilgang

Fordeler

Global connectivity

Global rekkevidde

Vi tilbyr SIM-kort for IoT uten operatørbinding, noe som gir deg tilgang til flere nettverk uansett hvor de måtte befinne seg. Vurderer du nye land? Da trenger du ikke å forhandle eller integrere med nye operatører. Vi bruker multi-IMSI-teknologi i våre SIM-kort, som gjør at du kan lagre flere identitetsprofiler og bytte mellom profiler etter behov. I tillegg åpner eUICC for fjernstyrt tildeling av nye SIM-profiler via OTA (Over-the-Air).

Control@3x

Sømløs kommunikasjon

SIM-kort for IoT uten operatørbinding fra Com4 gir dine enheter tilgang til mer enn 750 mobilnettverk i 190 land. Du kan være trygg på at vi har det du trenger, enten du ønsker kommunikasjon gjennom 2G, 3G, 4G, LTE-M, NB IoT eller 5G.

Data Package@3x

Åpen IoT-prising

Com4 prioriterer fleksibilitet. Vi har ingen bindingstid, og du står fritt til å oppgradere, nedgradere eller sette abonnementer på pause når det måtte passe deg. Vår åpne prismodell sikrer at du kun betaler for aktive SIM-kort. Du kan velge mellom kontantkort eller data-pooling for å unngå uventede kostnader. Dette sikrer at du kun betaler for de dataene enhetene dine faktisk bruker.

"Com4 muliggjør en pålitelig og effektiv tilkobling til alle av våre kunderstransformatorstasjoner. Det er av største viktighet for oss å ha en leverandør som kan garantere at vår kommunikasjon fungerer stabilt og pålitelig i alle ni landene der vi opererer."
“Com4 var den eneste bedriften som hadde den nødvendige fleksibiliteten til å kunne håndtere den nye CENELEC-normen, som krever andre metoder for å kommunisere med strømmålerne.”
«Løsningene fra Com4 er en forutsetning for at vi kan drive operasjonssentralen, trene robotene og videreutvikle programvaren. Uten denne linken kunne vi ikke observert i sanntid hva som foregår."
"Det er ofte en kjedelig oppgave å overvåke maskiner som går som de skal 99,5% av tiden. Med vår løsning blir arbeidsdagene bedre, og vi bidrar til at det er færre biler på veien."
“For en gründerbedrift har kompetansen til Com4 vært uvurderlig i utvikling av vår teknologifor GPS-sporing – og løftet vår kapasitet på en måte vi er veldig takknemlige for.”
“For at sensordata skal bli brukt til kunstig intelligens trenger vi pålitelig overføring av data via batteridrevne simkort fra Com4.”
“Teknologien har vært en forutsetning forat vi har lykkes, og den er pålitelig, noe som er helt avgjørende innenfor helsesektoren.”
"Com4s IoT-løsninger har vist feilfri ytelse, i motsetning til andre operatører vi har testet."
"Løsningen fra Com4 gjør det enkelt for oss å få de gamle telefonapparatene på nett. Alleapparatene kobler seg til en sentral webløsning. Denne gjør det mulig for kiosk-faddere overhele landet å oppdatere og laste opp lydfiler til kioskene."