Earth-half-top

SIKRE LØSNINGER FOR GLOBAL KOMMUNIKASJON

Utnytt alle mulighetene i IoT-implementeringen ved hjelp av den avanserte globale mobilteknologien vår for IoT.

Er du på utkikk etter en mobiloperatør som tilbyr pålitelige og avanserte tjenester for IoT-løsninger? Com4 har alt du trenger! Med vårt eget mobile kjernenett og vår egne PLMN-kode har vi full kontroll over tjenestene, der du er sikret enestående høy kvalitet og ytelse. Den dedikerte og avanserte infrastrukturen vår sikrer at bedriftens behov for overføring av mobildata blir oppfylt. Overlat til oss å optimalisere plattformen din for sømløse og effektive IoT-løsninger, slik at du kan konsentrere deg om det du er best på.

Areas-of-use-NO (1)

Fordeler

Global connectivity

Global dekning

Ta IoT-løsningen ett skritt videre med Com4s globale nettverk for operatøruavhengige SIM-kort for IoT-kommunikasjon. Med SIM-kort uten kobling til en bestemt operatør har enhetene dine tilgang til alle tilgjengelige nettverk, noe som til enhver tid sikrer pålitelig og sømløs tilkobling. Dra nytte av den nyeste IoT-teknologien, for eksempel LTE-M og NB-IoT, og tilgjengelige RAN-nettverk i området ditt.

Laptop-lock

Beskyttelse ved hjelp av IoT

APN-løsningen vår (Access Point Name) sørger for sikker privat tilkobling til nettet, og med VPN-nettverket vårt (Virtual Private Network) omfattes hele nettverket ditt for enhetene av dette sikkerhetsnivået. Ved hjelp av APN-løsningen kan du sørge for at IoT-enhetene bare kobles til godkjente nettverk, slik at dataene dine sikres mot uautorisert tilgang. Med VPN-løsningen får du i tillegg en sikker, kryptert tunnel som beskytter dataene dine mot sikkerhetstrusler.

Data pool

Full redundans

I Com4 vet vi at minst mulig nedetid er helt avgjørende for leverandører av kommunikasjonstjenester. Derfor tilbyr vi ulike redundante mobilplattformer med toveislinjer for strøm og fiber. Vi tar pålitelighet og sikkerhet alvorlig. Derfor har vi investert i redundante datasentre samt en reserveløsning i en sikker fjellhall. Takket være de redundante systemene våre er dataene dine alltid godt beskyttet, også mot eksterne trusler som vannskade, brann og strømbrudd.

Advanced Test Lab

Avansert testlaboratorium

I det avanserte testlaboratoriet vårt oppnår du sømløs kommunikasjon med IoT-enhetene dine. I laboratoriet finner du et rikt utvalg av tester for å kontrollere ytelsen, sikkerheten og interoperabiliteten til IoT-enhetene og i nettverket. Vi leverer nøyaktige resultater, identifiserer potensielle problemer og hjelper deg med å optimalisere IoT-kommunikasjonen. Gjør langsiktige investeringer i IoT-enhetene med det avanserte testlaboratoriet vårt i dag.

End to End solutions

Ende til ende-løsninger for IoT

Finn ut hvordan du kan effektivisere kundeprosjekter ved hjelp av ende til ende-løsningene våre for IoT-kommunikasjon, og oppnå sømløs tilgang til nyskapende teknologi som NB-IoT og nuSIM. Vi har et bredt utvalg av standardisert utstyr for industriell bruk, blant annet rutere, brikkesett/moduler og antenner, fra anerkjente og nyskapende selskaper som for eksempel Advantech, Quectel, Teltonika og Peplink. Vi kan levere den pålitelige og avanserte teknologien bedriften din trenger for å lykkes i dagens digitale landskap med stadige endringer.

SIM card forest

SIM-kort for global IoT-kommunikasjon

Com4 tilbyr kommersielle SIM-kort og SIM-kort for industriell bruk optimalisert for ulike IoT-bruksområder. Com4 var den første IoT-operatøren i Europa som tilbød administrasjon av eSIM-abonnementer med eUICC-kort i tråd med sikkerhetsstandarden fra GSMA.

Com4 er en pioner innenfor avansert SIM-teknologi og var først ute med å tilby operatørbytte i Europa.

Nettverk
750 +
Koble til enhetene i over 750 mobilnettverk i 190 land med Com4s operatøruavhengige SIM-kort for IoT.
Kunder
800 +
Bli en av over 800 fornøyde kunder som utnytter de banebrytende IoT-løsningene våre i prosjektene sine.
Land
190 +
Få tilgang til sømløs tilkobling via 2G, 3G, 4G, LTE-M, NB-IoT eller 5G skreddersydd etter behovene i virksomheten din. Vi kan hjelpe deg, uansett hvor i verden du befinner deg.
IoT-tilkoblinger
10 M+
Com4 har allerede sørget for kommunikasjon via over 10 millioner SIM-kort og bidratt til utallige IoT-prosjekter.

Oppdag mulighetene i tingenes internett (IoT) med Com4s eksklusive gratis Test Kit

Rectangle 47

 

Er du klar for å revolusjonere din IoT-reise? Com4 inviterer deg til å oppleve fremtiden med vårt
gratis Test Kit for IoT – en inngangsport til sømløs kommunikasjon og unike muligheter.

Innhold i Test Kit for IoT:
  • Opptil 5 SIM-kort per søker
  • 100 MB data per SIM-kort per måned, kun for bruk i EU
  • Gyldig i 60 dager
  • Mulighet for å inkludere eSIM som formfaktor
  • Støtter flere teknologier på ett SIM-kort, inkludert 2G/3G/4G/5G, LTE-M og NB-IoT
Truck with wifi1

iSIM

Revolusjoner IoT-kommunikasjonen med den banebrytende, forenklede, forsterkede og moderniserte løsningen iSIM. Denne avanserte programvarebaserte SIM-løsningen krever ingen fysiske brikker, og er dermed det mest strømlinjeformede og kostnadseffektive alternativet på markedet. Med den nyskapende teknologien, som er spesielt utviklet for IoT, oppnår du kommunikasjon og allsidighet uten sidestykke. Som verdens første operatøruavhengige løsning, er dette et fleksibelt og pålitelig alternativ som dekker alle behov knyttet til IoT. iSIM representerer fremtiden innenfor IoT-kommunikasjon, uten begrensningene ved tradisjonelle SIM-kort.

"Com4 muliggjør en pålitelig og effektiv tilkobling til alle av våre kunderstransformatorstasjoner. Det er av største viktighet for oss å ha en leverandør som kan garantere at vår kommunikasjon fungerer stabilt og pålitelig i alle ni landene der vi opererer."
“Com4 var den eneste bedriften som hadde den nødvendige fleksibiliteten til å kunne håndtere den nye CENELEC-normen, som krever andre metoder for å kommunisere med strømmålerne.”
«Løsningene fra Com4 er en forutsetning for at vi kan drive operasjonssentralen, trene robotene og videreutvikle programvaren. Uten denne linken kunne vi ikke observert i sanntid hva som foregår."
"Det er ofte en kjedelig oppgave å overvåke maskiner som går som de skal 99,5% av tiden. Med vår løsning blir arbeidsdagene bedre, og vi bidrar til at det er færre biler på veien."
“For en gründerbedrift har kompetansen til Com4 vært uvurderlig i utvikling av vår teknologifor GPS-sporing – og løftet vår kapasitet på en måte vi er veldig takknemlige for.”
“For at sensordata skal bli brukt til kunstig intelligens trenger vi pålitelig overføring av data via batteridrevne simkort fra Com4.”
“Teknologien har vært en forutsetning forat vi har lykkes, og den er pålitelig, noe som er helt avgjørende innenfor helsesektoren.”
"Com4s IoT-løsninger har vist feilfri ytelse, i motsetning til andre operatører vi har testet."
"Løsningen fra Com4 gjør det enkelt for oss å få de gamle telefonapparatene på nett. Alleapparatene kobler seg til en sentral webløsning. Denne gjør det mulig for kiosk-faddere overhele landet å oppdatere og laste opp lydfiler til kioskene."

Vanlige spørsmål

Kan satellitt- og mobilkommunikasjon integreres i det samme grensesnittet?

Ja, grensesnittet kan se helt likt ut på kundesiden uavhengig av hva slags teknologi man benytter for bæring av trafikken.

Hva er forskjellen mellom 2G, 3G og 4G?

Andre, tredje og fjerdegenerasjons mobilnett har alle sine bestemte karakteristikker. For M2M/IoT er det viktig å huske på at 2G er vanligvis GPRS og EDGE, d.v.s pakkedata over det tradisjonelle GSM-nettet. 2G kjennetegnes som begrenset datahastighet. 3G omtales gjerne som UMTS eller WCDMA, med videreføringer i HSDPA, HSUPA, HSPA+ og DC-HSPA+. Alle er basert på UMTS. 4G er UMTS-LTE (Long Term Evolution), en forenklet arkitektur for mobil, basert på IP-protokoller ende til ende.

Hvordan sørger jeg for sikker kommunikasjon?

Sikker kommunikasjon oppnås best ved bruk av kombinasjoner av teknologi. Com4 anbefaler bruk av lukket APN for logisk separasjon fra andre kunder samt skille fra vanlig internettrafikk, samtidig som man sørger for tilstrekkelig kryptering ved hjelp av mekanismer på transportnivå (f.eks IPSec eller SSL/TLS) og applikasjonskryptering og integritetskontroll.

Kan trafikken på en enhet loggføres når det skjer feil?

Kundeportalen har funksjonen ”View call history” hvor man til enhver tid kan se oppkoblinger og forsøk, inkludert APN-navn, tidspunkt og evt. feil. Detaljert logg utover dette vil være maskinvare-spesifikk fra enhet til enhet.

Snakk med en ekspert

Legg grunnlaget for fremtidig suksess ved hjelp av de enestående IoT-løsningene og brukerstøtten vi tilbyr. Ta kontakt med oss i dag.

connect@com4.net