Man smiling in office top

DIN IOT-KOMMUNIKASJON. VÅRT ENGASJEMENT.

Kort beskrivelse av Com4

Vi tilbyr IoT-kommunikasjon støttet av den ledende, unike kompetansen til teknikerne og spesialistene våre på telekommunikasjon.

Com4 har som mål at vi ikke bare skal tilby de beste verktøyene, men først og fremst de mest egnede løsningene, slik at kundene våre oppnår best mulig IoT-kommunikasjon og kontroll. Vi ønsker å alltid  være nyskapende og engasjerte og legge til rette for smidig utnyttelse av IoT i næringslivet og samfunnet generelt.

Kunder i hele verden har gitt oss i oppgave å utvikle og drive både større og mindre IoT-prosjekter på en kostnadseffektiv måte.

Kort oppsummert er vi den ideelle samarbeidspartneren og rådgiveren for IoT-kommunikasjon.

Forest 4

Nordisk fundament. Global rekkevidde.

Et av målene til Com4 er å være en av de mest anbefalte leverandørene av IoT-kommunikasjon og -programvare på verdensbasis. Vi tilbyr raske, sikre og pålitelige mobilkommunikasjons- og programvaretjenester i over 190 land.
Vi ønsker også å gjøre IoT-løsninger rimelige og skalerbare blant annet for smarte energi- og forsyningstjenester, ressurssporing, leveringskjeder og telematikk i kjøretøy.
Meeting with laptops

Pålitelig samarbeidspartner siden 2011

Bedriften, som ble grunnlagt i 2011, har hovedkontor i Oslo og inngår i Wireless Logic Group i Storbritannia.
For øyeblikket har over 800 kunder i ulike deler av verden over 10 millioner administrerte tilkoblinger gjennom Com4.
Alle SIM-kort leveres ferdig aktivert i løpet av noen få virkedager. Com4 støtter alle radiostandardene (2G, 3G, 4G, 5G/LTE-M og NB-IoT).
"Com4 muliggjør en pålitelig og effektiv tilkobling til alle av våre kunderstransformatorstasjoner. Det er av største viktighet for oss å ha en leverandør som kan garantere at vår kommunikasjon fungerer stabilt og pålitelig i alle ni landene der vi opererer."
“Com4 var den eneste bedriften som hadde den nødvendige fleksibiliteten til å kunne håndtere den nye CENELEC-normen, som krever andre metoder for å kommunisere med strømmålerne.”
«Løsningene fra Com4 er en forutsetning for at vi kan drive operasjonssentralen, trene robotene og videreutvikle programvaren. Uten denne linken kunne vi ikke observert i sanntid hva som foregår."
"Det er ofte en kjedelig oppgave å overvåke maskiner som går som de skal 99,5% av tiden. Med vår løsning blir arbeidsdagene bedre, og vi bidrar til at det er færre biler på veien."
“For en gründerbedrift har kompetansen til Com4 vært uvurderlig i utvikling av vår teknologifor GPS-sporing – og løftet vår kapasitet på en måte vi er veldig takknemlige for.”
“For at sensordata skal bli brukt til kunstig intelligens trenger vi pålitelig overføring av data via batteridrevne simkort fra Com4.”
“Teknologien har vært en forutsetning forat vi har lykkes, og den er pålitelig, noe som er helt avgjørende innenfor helsesektoren.”
"Com4s IoT-løsninger har vist feilfri ytelse, i motsetning til andre operatører vi har testet."
"Løsningen fra Com4 gjør det enkelt for oss å få de gamle telefonapparatene på nett. Alleapparatene kobler seg til en sentral webløsning. Denne gjør det mulig for kiosk-faddere overhele landet å oppdatere og laste opp lydfiler til kioskene."
Men in meeting focus

Fokus på IoT-kommunikasjon

Vi spesialiserer oss på IoT og har et sterkt fokus på IoT-kommunikasjon. Alle produktene og tjenestene våre er utviklet spesielt for IoT-løsninger. Ledergruppen i bedriften har til sammen flere tiår med erfaring innenfor M2M og IoT, slik at du kan være helt trygg på at vi har kompetansen du trenger på dette området. I møtet med utfordringer mener vi at man skal være åpen for endringer, og vi forsøker hele tiden å tøye grensene for hva som er mulig innenfor IoT.

 

På siden med løsninger fra Com4 kommer du enkelt i gang med å koble til IoT-enhetene dine.