Port above top

SMIDIG OG FREMTIDSSIKKER GLOBAL KOMMUNIKASJON

En eSIM-modul (embedded SIM) er en innebygd SIM-modul (eUICC) eller muligheten til å lagre flere profiler og tilordne disse eksternt i en hvilken som helst IoT-enhet koblet til mobilnettet.
 
eSIM-moduler har en rekke fordeler sammenlignet med vanlige SIM-kort, for eksempel at de er mer praktiske, at det er enklere å bytte mellom operatører, og at de har mer lagringsplass og bedre sikkerhet.

 

Derfor bør du velge eSIM fra Com4

eSIM-modulen fra Com4 brukes allerede til ulike formål over hele verden. eSIM-modulen oppfyller GSMA-standarden fullt og helt og gir muligheter for ekstern klargjøring samt tilgang til et globalt mobilnett. Derfor kan vi tilby avanserte løsninger for digital kommunikasjon til alle bransjer.

Fordeler ved eSIM

Sim

Langsiktig pålitelighet

eSIM-moduler er et robust alternativ, siden det er vanskelig å få tilgang til dem og de er godt beskyttet mot skader. Dette er spesielt gunstig for globale IoT-prosjekter med behov for stabil tilkobling til enhetene i lengre perioder etter at de er implementert.

Scalable

Kompakt størrelse

eSIM-moduler er omtrent halvparten så store som nano-SIM-kort og krever heller ikke noe spor, slik at de får plass i bitte små enheter. Dermed kan produsenter utvikle slanke, strømlinjeformede enheter som ikke bare er plassbesparende, men også kan brukes over lengre perioder takket være lengre batteritid.

Security

Bedre sikkerhet

Når eSIM-modulene forsegles og loddes i IoT-enhetene, er det ikke lenger mulig å manipulere dem. Dermed er de beskyttet mot uautorisert tilgang. Med muligheten for ekstern oppdatering av sensitive data, programvare og abonnementer kan man øke sikkerheten og gi bedre beskyttelse ved å sørge for at tilkoblede enheter raskt tilpasser seg og reagerer på nye trusler.

Reduced Costs

Lavere totale eierkostnader (TCO)

Innebygde eSIM-moduler med én enkelt SKU-kode bidrar til lavere eierkostnader siden produksjonen og administrasjonen av leveringskjeden forenkles.

Network swap

Global dekning

Du oppnår optimal mobildekning ved enkelt å bytte mellom 2G-, 3G-, 4G- og 5G-nett i hele verden, mens LPWAN-teknologi som NB-IoT og LTE-M egner seg perfekt for kommunikasjon med begrenset båndbredde over lengre avstander.

Truck with fifi

Ledende kommunikasjonsløsninger med eSIM

Alle eSIM-moduler (eUICC) fra Com4 kan programmeres eksternt. Gjennom plattformen vår for ekstern klargjøring av SIM-kort (RSP), som støtter GSMA, støtter vi ulike scenarioer for ekstern programmering av store flåter med eSIM-moduler.

  • Operatørbytte
  • Lokal tilpasning av SIM-profiler
  • Optimalisering av kostnader og global tilgang til roamingnettverk
Sim cards explanation image 2

SIM-typer og -formater

Det finnes ulike typer av og formater for SIM-kort på markedet.
eSIM-modulene våre støtter ekstern klargjøring av SIM-kort (RSP) basert på systemer som oppfyller GSMA-standarden, på nettverkssiden. I tillegg får du avansert funksjonalitet for operativsystemet til SIM-modulen samt sikkert tilleggsminne til den eksterne programmeringen. Disse egenskapene skiller seg fra egenskapene til tradisjonelle SIM-kort og bidrar til at eSIM-modulene er ekstra fleksible og nyttige for brukerne.