Road and sea above top

COM4: DEN IDEELLE SAMARBEIDSPARTNEREN FOR IOT-KOMMUNIKASJON

Hva vi gjør

Vi tilbyr banebrytende og komplett IoT-kommunikasjon til alle som ønsker seg et konkurransefortrinn.
Vi forstår kundenes unike behov og gjør alt vi kan for at de skal lykkes, ved hjelp av kunnskapen vår og løsningene våre.
Com4 skiller seg fra andre IoT-alternativer gjennom et sterkt fokus på kunden, innovasjon og best mulige resultater i virksomheten.
MÅLET VÅRT
Målet vårt er å være blant de mest anbefalte leverandørene av IoT-kommunikasjon i verden.

 

Verdiene våre

Hjelpsomme: Hele virksomheten vår, fra produktdesign til levering, tar utgangspunkt i kundene. Com4 forstår hva kundene ønsker, trenger og forventer, og vi gir dem all støtte vi kan.
Nyskapende: Vi utvikler nyskapende løsninger i samarbeid med kundene. Ved hjelp av informasjonen og tilbakemeldingene vi får av kundene, utvikler vi produkter som i størst mulig grad oppfyller behovene deres. Ved hjelp av de teknologiske lanseringene og nye initiativene oppnår kundene et konkurransefortrinn.
Ansvarlige: Vi gjør alt vi kan for å oppfylle forpliktelsene våre og levere i tråd med avtalen til avtalt tid og med høyest mulig kvalitet. Vi vet at kundene er avhengige av at løsningene våre fungerer og er klare i tide.
Lidenskapelige: Vi ønsker at engasjementet og inspirasjonen i bedriften og blant medarbeiderne våre skal smitte over på kundene og samarbeidspartnerne våre.
Two men in meeting1

Kort beskrivelse av Com4

Stiftet
2011
Com4, som ble stiftet i Norge i 2011, tilbyr raske, sikre og pålitelige mobilkommunikasjons- og programvaretjenester globalt. Vi er den ideelle samarbeidspartneren for IoT-kommunikasjon.
Administrerte SIM-kort
10 M+
Ved å administrere over 10 millioner tilkoblinger til SIM-kort har Com4 bidratt til å realisere utallige IoT-prosjekter.
Kunder
800 +
IoT-løsningene våre er tatt i bruk av over 800 kunder over hele verden, og antallet kunder stiger stadig.
Land
190 +
Få tilgang til sømløs tilkobling via 2G, 3G, 4G, LTE-M, NB-IoT eller 5G skreddersydd for behovene i virksomheten din. Vi kan hjelpe deg, uansett hvor i verden du befinner deg.
Climbing small

Vi har en mangfoldig arbeidsstyrke, med medarbeidere fra over 30 land.

Parabol small

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre og videreutvikle teknologien som bidrar til vekst i det internasjonale næringslivet.

Road above small

Vi lærer og utvikler oss videre i en smidig, selvstendig og nyskapende nordisk kultur tuftet på høy tillit.

Woman smiling

Er du på utkikk etter spennende jobbmuligheter?

Da bør du vurdere å begynne i Com4!

Bedriften vår består av folk med IoT-kompetanse innenfor ulike fagområder og fra forskjellige land. Hos oss finnes det ulike karrieremuligheter du kan utforske.