Conversation over table

LEDELSEN I COM4

Målet vårt er å være blant de mest anbefalte leverandørene av IoT-kommunikasjon i verden.
Com4 ledes av en gruppe fagpersoner med lang fartstid fra M2M- og IoT-bransjen. Med en solid ballast av praktisk kunnskap samarbeider de med andre bedrifter og hjelper dem med å utvikle IoT-prosjekter. Ledelsen i Com4 er på ingen måte bare opptatt av resultatene i sin egen bedrift, men også av at kundene lykkes.
Stein
Stein Andre Larner

Administrerende direktør

Stein Andre Larner er en erfaren CEO og daglig leder med kompetanse på kommunikasjons- og mobildataløsninger. Han har lang erfaring med å utvikle og implementere effektive strategier for å skape vekst og lønnsomhet i markeder preget av hard konkurranse.

Ta kontakt på LinkedIn

Stian
Stian Eldre

Partnersjef

Stian Eldre er Partner Manager i Com4 AS og jobber med å bygge opp bedriften som foretrukket samarbeidspartner for IoT-kommunikasjon. Han har omfattende kompetanse på mobilkommunikasjon, salgsstyring og samarbeid og har også erfaring innenfor nettverksteknikk og IT-styring.

Ta kontakt på LinkedIn

Martin
Martin Nord

Teknologidirektør

En visjonær leder og lidenskapelig teknolog med en dokumentert fortid med å drive innovasjon og lede høytpresterende team. Som teknologisjef hos Com4 driver Martin globale cellulære IoT-kommunikasjoner til nye høyder.

Ta kontakt på LinkedIn

Amina
Amina Loukili Kristensen

Markedsdirektør

Med lang erfaring innenfor markedsføring forstår Amina hvor viktig det er å ligge foran i en bransje i rask endring.

Ta kontakt på LinkedIn

Tablet farming

Nyskapende IoT-løsninger

Com4 er global leverandør av kommunikasjon, programvare og løsninger innenfor IoT-kommunikasjon, og implementeringen hos kundene omfatter over 100 millioner IoT-enheter i 190 land. 

Gjennom et solid nettverk av kanalpartnere, salgsorganisasjoner og leverandører av kommunikasjonstjenester har Com4 et rikt utvalg av teknologi som bidrar til innovasjon i IoT-bransjen.

Solar panels and wind turbine small

Com4 ønsker å bidra til en bedre og mer bærekraftig fremtid

Com4 er opptatt av at virksomheten skal ha en positiv innvirkning på samfunnet, og vi mener at IoT kommer til å gi enorme fordeler for fremtidige generasjoner. Bedre pasientbehandling, bevaring av naturressurser, færre dødsulykker i trafikken og tilgang til energi i avsidesliggende områder – vi har bare så vidt sett begynnelsen på  potensialet til IoT.

Målet vårt er å legge grunnlaget for en digital omstilling i global skala, der bedrifter kan kommunisere på best mulig måte på tvers av grenser. Med omfattende kunnskaper og erfaring hjelper vi bedrifter med å realisere de fantastiske mulighetene i de IoT-baserte produktene sine.

Com4 er den ideelle samarbeidspartneren for IoT-kommunikasjon og tilbyr støtten du trenger for å kunne lansere og bruke løsningene som er optimale for virksomheten.