Conversation over table

LEDELSEN I COM4

Målet vårt er å være blant de mest anbefalte leverandørene av IoT-kommunikasjon i verden.
Com4 ledes av en gruppe fagpersoner med lang fartstid fra M2M- og IoT-bransjen. Med en solid ballast av praktisk kunnskap samarbeider de med andre bedrifter og hjelper dem med å utvikle IoT-prosjekter. Ledelsen i Com4 er på ingen måte bare opptatt av resultatene i sin egen bedrift, men også av at kundene lykkes.
Stein
Stein Andre Larner

Administrerende direktør

Stein Andre Larner er en erfaren CEO og daglig leder med kompetanse på kommunikasjons- og mobildataløsninger. Han har lang erfaring med å utvikle og implementere effektive strategier for å skape vekst og lønnsomhet i markeder preget av hard konkurranse.

Ta kontakt på LinkedIn

Stian
Stian Eldre

Partnersjef

Stian Eldre er Partner Manager i Com4 AS og jobber med å bygge opp bedriften som foretrukket samarbeidspartner for IoT-kommunikasjon. Han har omfattende kompetanse på mobilkommunikasjon, salgsstyring og samarbeid og har også erfaring innenfor nettverksteknikk og IT-styring.

Ta kontakt på LinkedIn

Avatar
Raymond Berntsen

Salgssjef

Raymond Berntsen er en leder med store ambisjoner og et sterkt engasjement for teknologi. Han har lang erfaring med å utvikle nyskapende løsninger og team som leverer solide resultater. Som salgsdirektør i Com4 bidrar Raymond til å videreutvikle og forbedre global IoT-kommunikasjon.

Ta kontakt på LinkedIn

Martin
Martin Nord

Teknologidirektør

En visjonær leder og lidenskapelig teknolog med en dokumentert fortid med å drive innovasjon og lede høytpresterende team. Som teknologisjef hos Com4 driver Martin globale cellulære IoT-kommunikasjoner til nye høyder.

Ta kontakt på LinkedIn

 

Avatar
Henning Solberg

Driftsdirektør

Med over 20 års erfaring innenfor telekommunikasjon har Henning Solberg inngående kunnskap om mobile kjernenett og nettverksadministrasjon.

Ta kontakt på LinkedIn

 

Tablet farming

Nyskapende IoT-løsninger

Com4 er global leverandør av kommunikasjon, programvare og løsninger innenfor IoT-kommunikasjon, og implementeringen hos kundene omfatter over 100 millioner IoT-enheter i 190 land. 

Gjennom et solid nettverk av kanalpartnere, salgsorganisasjoner og leverandører av kommunikasjonstjenester har Com4 et rikt utvalg av teknologi som bidrar til innovasjon i IoT-bransjen.

Solar panels and wind turbine small

Com4 ønsker å bidra til en bedre og mer bærekraftig fremtid

Com4 er opptatt av at virksomheten skal ha en positiv innvirkning på samfunnet, og vi mener at IoT kommer til å gi enorme fordeler for fremtidige generasjoner. Bedre pasientbehandling, bevaring av naturressurser, færre dødsulykker i trafikken og tilgang til energi i avsidesliggende områder – vi har bare så vidt sett begynnelsen på  potensialet til IoT.

Målet vårt er å legge grunnlaget for en digital omstilling i global skala, der bedrifter kan kommunisere på best mulig måte på tvers av grenser. Med omfattende kunnskaper og erfaring hjelper vi bedrifter med å realisere de fantastiske mulighetene i de IoT-baserte produktene sine.

Com4 er den ideelle samarbeidspartneren for IoT-kommunikasjon og tilbyr støtten du trenger for å kunne lansere og bruke løsningene som er optimale for virksomheten.