Worker-with-glasses-top

VI FORSTÅR BEDRIFTENES UNIKE BEHOV

Finn ut hva du kan gjøre med de effektive IoT-løsningene våre, og hvilke utrolige forretningsmuligheter du får med de nyskapende maskin til maskin-tjenestene.
Sea 4

Vår historie

Com4 tilbyr ledende løsninger for IoT-kommunikasjon som sikrer optimal ytelse og pålitelighet.
Bedriften har et nordisk fundament, men global rekkevidde. Vi er et team bestående av eksperter på telekommunikasjon, innovatører og teknikere som jobber iherdig og engasjert for å oppfylle ett mål: å hjelpe deg med å lykkes.
Men in meeting1

Vårt fokus

Vi tilbyr banebrytende og komplett IoT-kommunikasjon til alle som ønsker seg et konkurransefortrinn.
Vi forstår bedriftenes unike behov, og gjør alt vi kan for at de skal lykkes, ved hjelp av kunnskapen vår og løsningene våre.
MÅLET VÅRT

Målet vårt er å hjelpe kundene med å lykkes ved hjelp av IoT-kommunikasjon.

Møt teamet

Stein
Stein Andre Larner

Administrerende direktør

Med lang erfaring fra bransjen og et sterkt fokus på innovasjon jobber Stein Andre for å oppnå bedriftens mål om å kommunisere med alle enheter i verden.

Ta kontakt på LinkedIn

Stian
Stian Eldre

Partnersjef

Med over tjue års fartstid fra telekommunikasjons- og IT-bransjen bidrar Stian med bred kompetanse innenfor salg og administrasjon.

Ta kontakt på LinkedIn

Amina
Amina Loukili Kristensen

Markedsdirektør

Med lang erfaring innenfor markedsføring forstår Amina hvor viktig det er å ligge foran i en bransje i rask endring.

Ta kontakt på LinkedIn

Award-winner

Deloitte Technology Award

I 2017 kom Com4 på tredje plass i Deloitte 2017 Fast 50-kåringen. Deloitte Technology Fast 50 Norway kårer de 50 teknologibedriftene, både offentlige og private, med raskest prosentvis inntektsvekst. Kåringen bygger på veksten de siste fire årene.

Com4 wall logo

Samfunnsansvar

Ved å koble enheter og sensorer til nettet kan bedrifter samle inn data og gjøre analyser som kan hjelpe dem med å fatte beslutninger som er mer bærekraftige, etiske og sosialt ansvarlige.

Ved hjelp av IoT kan bedrifter for eksempel redusere karbonavtrykket ved å optimalisere energibruken og unngå sløsing. Med sensorer kan man overvåke energiforbruket og automatisk tilpasse det for å unngå sløsing. I IoT-baserte leveringskjeder kan man redusere transportutslippene ved å optimalisere rutene og kutte drivstofforbruket.

IoT kan også ha en positiv effekt på samfunnsansvar ved å hjelpe bedrifter med å bli mer åpne og ansvarlige. Ved å spore og overvåke aktivitetene i leveringskjeden kan man sørge for at anskaffelsen av materialer til produktene og fremstillingen av dem er etisk og bærekraftig, noe forbrukerne blir stadig mer opptatt av.

Med IoT-løsninger kan man øke sikkerheten på arbeidsplassen og trivselen blant medarbeiderne. Med enheter og sensorer festet på kroppen kan man overvåke arbeidsforholdene og varsle ledere om mulige risikomomenter og problemer, slik at de kan sette i verk tiltak for å forebygge ulykker og øke medarbeidernes sikkerhet.

Løsninger for IoT-kommunikasjon spiller altså en viktig rolle i bedriftenes arbeid med å styrke samfunnsansvaret og oppnå målene for bærekraft. Ved hjelp av teknologi kan bedriftene bidra positivt til miljøet, samfunnet og overfor interessentene og samtidig oppnå gode resultater og vekst.

Sitting on the stairs

Bli en del av teamet

Bli en del av det dynamiske teamet vårt av IoT-spesialister, og hjelp oss med å skape ringvirkninger i bransjen!