LEDENDE
IOT-LØSNINGER

Takket være den uovertrufne globale dekningen vi tilbyr, kan du opprettholde kontakten hvor og når som helst. Når du implementerer enhetene, får du umiddelbart tilgang til over 750 nettverk i over 190 land.

Målet vårt er å være blant de mest anbefalte leverandørene av IoT-kommunikasjon i verden

Tractor-1
Koble til enhetene

Med løsningene våre for IoT-kommunikasjon og M2M (Machine-to-Machine) kan du koble til enhetene dine på en trygg og pålitelig måte, utnytte nye muligheter og effektivisere virksomheten.

Data Package
Bredt utvalg av plattformer

Produktene og tjenestene våre fungerer sømløst sammen med et bredt utvalg av enheter og plattformer. Dermed står du fritt til å velge verktøyene som fungerer best for deg.

Team
Ekspertteam

Ekspertene våre sitter klare døgnet rundt til å svare på spørsmål og hjelpe deg med problemer, slik at IoT-enhetene dine alltid er tilkoblet og fungerer som de skal.

Image
Image

Global kommunikasjon

Kommuniser der du har behov for det, ved hjelp av teknologien vår med støtte for 2G, 3G, 4G, NB-IoT, LTE-M og muligheter for 5G. Med global kommunikasjon for IoT er bedriften sikret sømløs integrasjon og kommunikasjon mellom enheter over landegrensene. Du kan kommunisere med ressursene dine uansett hvor de befinner seg.

Sikre løsninger for global IoT

Tilkobling til skyplattformer

Du kan koble IoT-enhetene til skyen på en enkel måte. Kommunikasjonsløsningene våre bygger en sikker og fleksibel bro mellom IoT-enhetene dine og skyplattformen, noe som gjør det enkelt å overføre data og administrere IoT-prosjekter.

Image
Image

Kundeportal

Få full kontroll over IoT-nettverket på en enkel måte. Portalen for administrasjon av kommunikasjon er en brukervennlig sentral plattform der du kan styre alle IoT-enhetene og tilkoblingene dine. Med plattformen, der du kan gjøre alt fra å overvåke bruk og nettverksytelse til å styre kostnadene, er det enkelt å administrere IoT-nettverket hvor og når som helst. Oppgrader IoT-infrastrukturen med portalen for administrasjon av kommunikasjon for å forenkle prosessen for håndtering av IoT-løsningene.

Image
Image
Image
Image

Maskinvare

Vi har et bredt utvalg av standardisert utstyr for industriell bruk, blant annet rutere, brikkesett/moduler og antenner, fra anerkjente og nyskapende selskaper som for eksempel Advantech, Quectel, Teltonika og Peplink. Vi kan levere den pålitelige og avanserte teknologien bedriften din trenger for å lykkes i dagens digitale landskap med stadige endringer.

Riktig utstyr til IoT

Beskyttelse ved hjelp av IoT

Med de IoT-baserte sikkerhetstjenestene våre beskytter du enhetene, dataene og nettverket i bedriften mot de nyeste sikkerhetstruslene. Med Com4s avanserte tjeneste isoleres kundens abonnementer og enheter i et separat APN. Dermed kan du være helt trygg på at IoT-nettverket er godt beskyttet.

Image
Image

Testlaboratorium

I det avanserte testlaboratoriet vårt oppnår du sømløs kommunikasjon med IoT-enhetene dine. I laboratoriet finner du et rikt utvalg av tester for å kontrollere ytelsen, sikkerheten og interoperabiliteten til IoT-enhetene og i nettverket. Vi leverer nøyaktige resultater, identifiserer potensielle problemer og hjelper deg med å optimalisere IoT-kommunikasjonen. Gjør langsiktige investeringer i IoT-enhetene med det avanserte testlaboratoriet vårt i dag.

Image
Image
Nettverk
750 +
Koble til enhetene dine i over 750 mobilnettverk i 190 land med Com4s operatøruavhengige SIM-kort for IoT.
Kunder
800 +
Bli en av over 800 fornøyde kunder som utnytter de nyskapende IoT-løsningene våre i prosjektene sine.
Land
190 +
Få tilgang til sømløs tilkobling via 2G, 3G, 4G, LTE-M, NB-IoT eller 5G skreddersydd etter behovene i virksomheten din. Vi kan hjelpe deg, uansett hvor i verden du befinner deg.
IoT-tilkoblinger
10 M+
Com4 har allerede sørget for kommunikasjon via over 10 millioner SIM-kort og bidratt til utallige IoT-prosjekter.
"Com4 muliggjør en pålitelig og effektiv tilkobling til alle av våre kunderstransformatorstasjoner. Det er av største viktighet for oss å ha en leverandør som kan garantere at vår kommunikasjon fungerer stabilt og pålitelig i alle ni landene der vi opererer."
“Com4 var den eneste bedriften som hadde den nødvendige fleksibiliteten til å kunne håndtere den nye CENELEC-normen, som krever andre metoder for å kommunisere med strømmålerne.”
«Løsningene fra Com4 er en forutsetning for at vi kan drive operasjonssentralen, trene robotene og videreutvikle programvaren. Uten denne linken kunne vi ikke observert i sanntid hva som foregår."
“For at sensordata skal bli brukt til kunstig intelligens trenger vi pålitelig overføring av data via batteridrevne simkort fra Com4.”
“Teknologien har vært en forutsetning forat vi har lykkes, og den er pålitelig, noe som er helt avgjørende innenfor helsesektoren.”
"Com4s IoT-løsninger har vist feilfri ytelse, i motsetning til andre operatører vi har testet."
"Løsningen fra Com4 gjør det enkelt for oss å få de gamle telefonapparatene på nett. Alleapparatene kobler seg til en sentral webløsning. Denne gjør det mulig for kiosk-faddere overhele landet å oppdatere og laste opp lydfiler til kioskene."
"Det er ofte en kjedelig oppgave å overvåke maskiner som går som de skal 99,5% av tiden. Med vår løsning blir arbeidsdagene bedre, og vi bidrar til at det er færre biler på veien."

Snakk med en ekspert

Vi er et team bestående av eksperter på telekommunikasjon, innovatører og teknikere som jobber iherdig for å hjelpe deg med å lykkes med de globale IoT-prosjektene dine. Kontakt oss for å komme i gang med IoT-kommunikasjon.


connect@com4.net