High building top

NÅ MÅLENE VED 
HJELP AV AVANSERT NB-IOT-TEKNOLOGI

Den rimelige LPWAN-mobilteknologien NB-IoT har lang batteritid og best signalstyrke.

Hold kontakten med IoT-enhetene på steder som er vanskelige å nå, for eksempel under bakken, innendørs og på avsidesliggende steder, selv om roaming mellom mobilmaster ikke støttes. Dette gir muligheter for IoT-implementeringer av mobilnett i stor skala som kan støtte tusenvis av tilkoblinger.

 

Ta virksomheten ett skritt videre med NB-IoT

NB-IoT er en fleksibel og pålitelig LPWAN-teknologi med lang batteritid, bedre dekning og signalstyrke, høy skalerbarhet, bedre sikkerhetsfunksjoner og tilrettelegging for kostnadseffektive IoT-implementeringer.

Fordeler

Battery

Effektiv batteriutnyttelse

En av de viktigste fordelene ved NB-IoT er den lange batteritiden, noe som egner seg spesielt godt for bruksområder som krever uavbrutt tilkobling over lengre tid. NB-IoT gir også bedre dekning og signalstyrke enn annen mobilteknologi. Dermed er NB-IoT det ideelle alternativet for IoT-enheter man trenger uavbrutt tilkobling til, i utfordrende miljøer og på avsidesliggende steder, for eksempel under bakken eller i distriktene.

Scalable

Implementering i stor skala

NB-IoT er også svært skalerbart og egner seg for IoT-implementeringer i stor skala. Hvert mobilnett kan støtte tusenvis av tilkoblinger. Dessuten har NB-IoT bedre sikkerhetsfunksjoner enn annen LPWAN-teknologi. Dermed kan du være helt trygg på at sensitive data som overføres mellom enhetene, er godt beskyttet.

Chart low

Kostnadseffektivitet

Takket være lavt strømforbruk og høy dekning kan bedrifter oppnå betydelige kostnadsbesparelser for både data- og enhetsstyring.

Workers siluette big

Planlegg og gjennomfør problemfri overgang til NB-IoT med Com4

Smartmålere

Signalstyrken gjør at NB-IoT egner seg godt for smartmålere, som kan befinne seg dypt inne i bygninger. Teknologien er utviklet for å støtte IoT-enheter med lavt strømforbruk som bare krever små dataoverføringer med lange tidsforsinkelser.

Industrielle sensorer

NB-IoT egner seg for en rekke bruksområder, deriblant smartbyer, industri, landbruk og boliger, særlig for overvåking av egenskaper som endrer seg langsomt, som for eksempel temperatur og luftfuktighet. For slik bruk bidrar det lave strømforbruket og den begrensede båndbredden i NB-IoT-teknologien til lang batteritid og effektiv dataoverføring.

Sikker kommunikasjon med NB-IoT

NB-IoT har de samme sikkerhetsfunksjonene som LTE-baserte nettverk og egner seg dermed godt for bruksområder som krever sikker kommunikasjon. De avanserte sikkerhetsfunksjonene beskytter dataene som overføres mellom enhetene.

Men in meeting focus

Sørg for at bedriften er godt forberedt med NB-IoT

I Com4 har vi som mål å tilby kundene de beste IoT-løsningene og den beste brukerstøtten. IoT-ekspertene våre kan hjelpe deg med å vurdere behovene i bedriften og anbefale de beste enhetene og modulene som støtter NB-IoT. De kan også hjelpe deg med implementering og optimalisering. På denne måten kan du dra nytte av de nyeste IoT-trendene og bytte ut utdatert 2G- og 3G-teknologi med mer avansert og pålitelig LPWAN-teknologi.