Gomero-1

 

Hvordan Gomero bruker IoT til å revolusjonere vedlikehold og pålitelighet for nettselskaper

Gomero_Q9A1590-min

Nettselskaper jobber hardt for å møte de høye standardene for bærekraft, sikkerhet og økonomi i markedet. Ved å bruke Gomeros etablerte og sikre infrastruktur, sammen med mobiltilkobling fra Com4, samler mer enn 100 selskaper i 9 land inn og analyserer store mengder sanntidsdata for å gjøre vedlikeholdet smartere.

Om Gomero

Gomero Group AB gir nettselskaper muligheten for fjernovervåking og sanntidsovervåking
av kritiske eiendeler i transformatorstasjoner, inkludert oljeisolerte transformatorer.
Selskapet fra Göteborg er markedsleder i Sverige. De har kunder i ni land, og jobber med
kunder som Ellevio, Vattenfall, Lede Energi, Fingrid, Deutsche Bahn og SA Power Networks.

Utfordringer

Nettselskaper må levere eksepsjonell pålitelighet. Offentlig infrastruktur, private selskaper
samt private husholdninger trenger kontinuerlig strømforsyning. Så, for å sikre at strømmen
alltid er på hos kundene, er det avgjørende at nettselskaper utnytter innovative strategier og
investerer i teknologi som kan forutse, forhindre og automatisere vedlikeholdsarbeid.

Løsninger

Med SIPP-løsningsserien gjør Gomero det enkelt å modernisere og starte reisen mot prediktivt vedlikehold. Kort sagt, vedlikeholde når det er nødvendig, ikke i forhåndsbestemte intervaller. Nøkkelkomponenter er sammenkoblede sensorer, analyse og kunstig intelligens. SIPP-løsninger vurderer og administrerer kritiske eiendeler. For å overvåke eiendeler, utnytter nettoperatører sanntid, datadrevet innsikt og sporbarhet. Denne flyten av sanntidsdata drives av Com4s mobile IoT-kommunikasjon. Administrasjonsportalen gir Gomero en komplett oversikt, inkludert innsikt i databruk og tjenester.

Gomero_Backoffice

Resultater

Gomeros SaaS-baserte prosesstøtte, IoT og økt digitalisering muliggjør effektivt arbeid med autonome, tilkoblede enheter. For kundene betyr dette drift med økt pålitelighet, reduserte kostnader og bedre muligheter til å jobbe med vedlikehold når det faktisk trengs. Det skaper også bedre forhold for økt elektrifisering og effektiv miljø- og bærekraftsarbeid. SIPP-løsningene sikrer at de oljeisolerte transformatorene er miljømessig sikre – uten olje- eller kjemikalieutslipp. Gomero har allerede sikret over 6000 oljeisolerte transformatorer for mer enn 100 kunder i 9 land. Com4 støtter denne reisen ved å tilby sømløs global dekning.
Gomero får en sikker løsning, med forutsigbare kostnader. Com4 er også en viktig partner når Gomero entrer nye land/markeder, og tilbyr attraktive globale vilkår, samt overholdelse av relevante regulatoriske krav.

Datapunkter Innsamlet
76 M+
Avvergede Oljelekkasjer
6300 +
CO2-besparelser
56 t+
Unngåtte Turer For å Inspisere Transformatorstasjoner
6700 +
"Com4 muliggjør en pålitelig og effektiv tilkobling til alle av våre kunderstransformatorstasjoner. Det er av største viktighet for oss å ha en leverandør som kangarantere at vår kommunikasjon fungerer stabilt og pålitelig i alle ni landene der vi opererer."
Northern-light-with-circles-1

Start i dag

Utvikle en fremtidssikker IoT-infrastruktur ved hjelp av de banebrytende løsningene våre. Com4 er den ideelle samarbeidspartneren for IoT-kommunikasjon