Just-Eat-Logo

 

Vi deltar i take-away-revolusjonen.

just-eat-on-the-street

Med Just Eat kan hvem som helst enkelt bruke mobiltelefonen når som helst for å bla gjennom en omfattende online katalog med lokale restauranter, bestille middag og få den levert rett til døren. Den sømløse teknologien som gjør denne tjenesten mulig, leveres av Com4.

Om Just Eat

Just Eat er en voksende online take-away-plattform som for øyeblikket muliggjør bestillinger av fast food i 13 forskjellige land. Bare i Norge samarbeider Just Eat med 340 restauranter, noe som gjør det mulig for mindre etablissementer å konkurrere effektivt på take-away-markedet.

Utfordring

I begynnelsen brukte Just Eat faksmaskiner for å behandle pizza-bestillinger. Etter hvert gikk de over til ISDN-tilkoblinger, og fra 2006 ble mobilnettverkene deres primære kommunikasjonsløsning. I dag er Just Eat avhengig av et robust system som sikrer rask og pålitelig kommunikasjon mellom brukere og restauranter. Com4 har møtt denne utfordringen med stor suksess.

Løsninger

Com4 leverer en avansert kommunikasjonstjeneste spesielt tilpasset Just Eat. Den sikrer sømløs og effektiv kommunikasjon mellom den webbaserte bestillingsportalen og restaurantene. Løsningen inkluderer sikker kommunikasjon gjennom en privat APN (Access Point Name) og gir Just Eat et webbasert administrasjonsverktøy som gir dem full kontroll over kommunikasjonssystemet.

Street above at night

Resultater

– Just Eat's bruk av Com4s IoT-løsninger har betydelig forbedret tjenestekvaliteten deres samtidig som leveringstidene er redusert. Omsetningen har økt jevnt fra år til år, og flere restauranter har opplevd en dobling av omsetningen etter å ha blitt en del av plattformen vår. De er levende bevis på take-away-revolusjonen, sier Lars Lunde Birkeland, Kommersiell Direktør hos Just Eat Norge.

 

Birkeland legger til: 

– Com4s IoT-løsninger har aldri hatt nedetid, noe vi har opplevd med andre operatører vi har testet. For Just Eat ville enhver plutselig systemsvikt en søndag ettermiddag, akkurat når kunder som deg, meg eller naboen bestiller fast food, være en krise. Heldigvis har vi aldri opplevd noen nedetid med Com4.

Northern-light-with-circles-1

Snakk med en ekspert

Vi er et team bestående av eksperter på telekommunikasjon, innovatører og teknikere som jobber iherdig for å hjelpe deg med å lykkes med de globale IoT-prosjektene dine. Kontakt oss for å komme i gang med IoT-kommunikasjon.