Møt Com4 på Eliaden

Norden største fagmesse for elektrobransjen nærmer seg! På standen til Com4 får du de beste rådene for ditt IoT-produkt eller design.

Sim Teknologi / IoT-kommunikasjon / Trådløse nettverk / Elbillading / Forsyningstjenester | 23 mai 2024
https://26515998.fs1.hubspotusercontent-eu1.net/hubfs/26515998/Eliaden%20%282%29.png

Eivind Bøe er Global Sales IoT Manager hos Com4, og han gleder seg til å møte gamle og nye kunder på Nordens største fagmesse.

– Med over 13 års erfaring og dyptgående spesialistkompetanse, står vi klare til å assistere deg og din bedrift med skreddersydde løsninger innen IoT og smart teknologi. Vi administrerer over 500 000 SIM-kort i ladestasjoner over hele verden, uttaler han.  

Com4, en del av Wireless Logic Group, er spesialister på IoT-kommunikasjon og hele økosystemet rundt løsningene. De fremhever viktigheten av å sparre tidlig i designprosessen for å sikre at du tar de riktige teknologibeslutningene med tanke på fremtidens teknologi og andre markeder enn det norske.  

– Vi hjelper deg med å gjøre løsningen din smart og å koble den opp i skyen. Vi tilbyr både hardware og software. Alt som har behov for å komme seg på nett, kan vi bistå med, poengterer han.   

Det kan være løsninger innen automasjon, fornybar energi og lading av for eksempel elbiler, solceller og smarte hjem. Com4 har mobilteknologi som sikrer sømløs integrasjon og sikker kommunikasjon mellom enheter globalt. Det gir optimal ytelse og pålitelighet. 

Sørger for at EV-ladestasjonene alltid er koblet til

Com4 tilbyr eksempelvis robuste løsninger for den raskt voksende elbilindustrien. Du får global rekkevidde, omfattende dekning og kan koble til over 750 nettverk i 190 land.  

–  Sikker kommunikasjon for IoT-enhetene er kjempeviktig å ha på plass fra start. Vi tilbyr løsninger for sikker tilkobling fra enhetene til for eksempel nettet, bedrifter, datasentre og skyplattformer.  

Løsningene fra Com4 er skalerbare, det gir muligheter for å utvide ladeinfrastrukturen til nye markeder uten problemer. Med fleksibel nettverkskapasitet får du sømløs integrering og støtte. I tillegg får du fjernstyringsfunksjoner for å overvåke, vedlikeholde og oppdatere ladestasjonene.   

Bøe ser fram til å vise deg det nyeste innen elektrotekniske IoT-løsninger på Eliaden. Du kan også få med deg et gratis test-kit hjem fra standen. Det inneholder et sett med SIM-kort som du kan teste en gitt periode med bistand fra spesialistene i Com4.  

Om Eliaden  

Eliaden er en stor norsk fagmesse for elektrobransjen. I år arrangeres den på Nova Spektrum i Lillestrøm og tiltrekker seg en rekke utstillere og besøkende fra inn- og utland. Messen dekker flere områder innen elektro, som energi, industri, byggautomatisering, og lys.  

Eliaden er også en viktig arena for faglig påfyll og nettverksbygging, hvor det tilbys kurs, seminarer og konferanser knyttet til de nyeste trendene og teknologiene i bransjen. 

Northern-light-sky
ABONNER

Hold deg oppdatert