Com4 avduker ny merkevareidentitet og lanserer spennende nettsider

IoT-kommunikasjon / Innovasjon | 12 juni 2023
https://26515998.fs1.hubspotusercontent-eu1.net/hubfs/26515998/Design%20uten%20navn%20%281%29-1.png
Com4, en ledende leverandør av IoT-kommunikasjonsløsninger, er stolt over å kunngjøre lanseringen av sin nye merkevareidentitet og nettsider. Den omfattende merkevareendringen gjenspeiler Com4s forpliktelse til å hjelpe kundene med å lykkes ved bruk av IoT-kommunikasjon og befeste selskapets posisjon som en ledende leverandør i bransjen.

 

Com4s misjon er tydelig - å gi kundene de rette verktøyene og ekspertisen for gunstig IoT-kommunikasjon og kontroll. Selskapet har som mål å være en av de mest foretrukne IoT-kommunikasjonsleverandørene globalt. Com4 streber etter kontinuerlig innovasjon og engasjement for å muliggjøre smidig utnyttelse av IoT for samfunnet og bedrifter.
 
Med fokus på å levere banebrytende løsninger tilbyr Com4 skreddersydd global IoT-kommunikasjon som passer til hver enkelt kundes unike mål. Selskapets svært kompetente IoT-spesialister gir personlig rådgivning og innsikt, og sikrer at kundene får de mest passende løsningene med nordisk kvalitet og pålitelighet, europeisk kundesentrisk tilnærming og global rekkevidde.
 
 

Ny merkevarestrategi

Stein-andre-1- Vår merkevarestrategi dreier seg om vårt dype engasjement for kundenes suksess, sier Stein Andre Larner, administrerende direktør i Com4. 

- Vi skiller oss ut ved å være sterkt kundeorienterte, innovative og operasjonelt briljante. Vår merkevarepersonlighet gjenspeiler vår lidenskap for kunder, teknologi og innovasjon, samtidig som vi opprettholder en profesjonell og tilgjengelig holdning.

Com4s merkevareverdier er forankret i å være hjelpsomme, innovative, ansvarlige og lidenskapelige. Selskapet streber etter å forstå kundenes ønsker, behov og forventninger for å kunne gi best mulig støtte. Ved å aktivt involvere kundene i produktutviklingsprosessen, sikrer Com4 kontinuerlig innovasjon og utgivelser som gir kundene en konkurransefordel.

Selskapet legger også stor vekt på ansvarlighet og overholder forpliktelser ved å levere løsninger til rett tid og av høy kvalitet.

- Vårt merkeløfte er å være våre kunders foretrukne partner for IoT-kommunikasjon, legger Larner til. 

- Når du velger Com4, får du en hengiven partner som prioriterer din suksess. Vi er glade for å begynne denne nye reisen sammen med våre kunder og styrke vår lidenskapelige kundeorientering og samarbeidsorienterte tilnærming.

Com4s nye merkevareidentitet gjenspeiles i den omformede logoen, som har et rent og moderne nordisk design som visuelt representerer selskapets verdier. Logoen er tilgjengelig i mørke og hvite versjoner og uttrykker Com4s forpliktelse til profesjonalitet og åpenhet.

 

Com4 wall logo-1

Hvis du vil lære mer om Com4s forbedrede merkevareidentitet og utforske deres omfattende IoT-kommunikasjonsløsninger, besøk de nylig lanserte nettsidene på norsk på com4.no og på engelsk på com4.net.

Om Com4

Com4, en del av Wireless Logic Group, er en ledende leverandør av IoT-kommunikasjonsløsninger, dedikert til å hjelpe kundene å lykkes gjennom kraften av mobil kommunikasjon. Med fokus på å levere banebrytende løsninger tilbyr Com4 skreddersydd global IoT-kommunikasjon som passer til hver enkelt kundes unike mål. Selskapets svært kompetente IoT-spesialister gir personlig rådgivning og innsikt, og sikrer at kundene får de mest passende løsningene med nordisk kvalitet og pålitelighet, europeisk kundesentrisk tilnærming og global rekkevidde.

Kontakt:

Amina Loukili Kristensen, Chief Marketing Officer

amina@com4.no, +47 41461566

 
Northern-light-sky
ABONNER

Hold deg oppdatert