Store top

STYRK BUTIKKVIRKSOMHETEN MED IoT-KOMMUNIKASJON

Varehandelen kan oppnå en rekke fordeler ved å ta i bruk IoT-kommunikasjon. Eksempler på dette er bedre kundeopplevelser, effektivisering av virksomheten og mer vekt på bærekraft. Slik kan IoT hjelpe forhandlere med å beholde posisjonen og lønnsomheten i et marked i stadig endring.

 

Styrking av varehandelen ved å knytte sammen enheter, data og mennesker

User

Bedre kundeopplevelser

Enheter med IoT-støtte, for eksempel nettvarder og smarthyller, kan samle inn kundedata og gi personlig tilpassede anbefalinger. Dette kan gi bedre kundeopplevelser i butikken, noe som kan resultere i høyere omsetning.

Stock

Lagerstyring

IoT-enheter kan overvåke lagerbeholdningen fortløpende og automatisk utløse bestillinger når beholdningen begynner å bli lav. Slik kan man unngå å gå tom for eller bestille for mye av varer, noe som gir bedre kontantstrøm og lønnsomhet.

Truck

Effektiv drift

IoT kan effektivisere mange deler av virksomheten i varehandelen, for eksempel logistikk og administrasjon av leveringskjeden. Ved å samle inn data og gi løpende oppdatert informasjon kan IoT bidra til å optimalisere prosesser og redusere kostnader.

Security

Forebygging av tyverier

IoT-baserte sensorer kan umiddelbart registrere avvik og varsle sikkerhetspersonell. Dette kan bidra til å forebygge tyverier og dermed redusere tap for forhandlere.

Flexible

Bærekraft

IoT-løsninger kan hjelpe forhandlere med å oppnå bærekraftmålene sine. Ved å samle inn data om energiforbruk, produksjon av avfall og karbonutslipp kan forhandlere avdekke forbedringspotensial og redusere miljøavtrykket.

Shopping

Ende til ende-kommunikasjonsløsninger for varehandelen

Vi tilbyr kommunikasjonsløsninger av høyeste kvalitet for tilpasset bruk innenfor varehandelen, og alternativer med rutere og omfattende støtte. Med forhåndskonfigurert utstyr og sømløs 4G/5G-tilkobling kan du ta i bruk løsningen med én gang. 

Bruk i varehandelen

Kommunikasjonsløsningene våre egner seg svært godt for ulike bruksområder i varehandelen, alt fra salgssteder til digitale skilt. Uansett om du trenger én enkelt eller flere implementeringer, på nasjonalt eller internasjonalt nivå, sørger løsningene våre for pålitelig, fleksibel og sikker kommunikasjon.

Vi tilbyr ulike mobilrutere, med ett eller flere SIM-kort, og vi tilbyr også alltid eksperthjelp og maskinvarestøtte. Målet vårt er at butikkene alltid skal være tilkoblet, uansett hva som skjer. Med utvalget vårt for kommunikasjon i varehandelen kan du være helt trygg på at du har alt du trenger for å holde virksomheten i gang.

talking in a grocery store

Trenger du hjelp med prosjekter for IoT-kommunikasjon? Ekspertene våre på varehandel er klare til å hjelpe deg.