Store top

STYRK BUTIKKVIRKSOMHETEN MED IoT-KOMMUNIKASJON

Varehandelen kan oppnå en rekke fordeler ved å ta i bruk IoT-kommunikasjon. Eksempler på dette er bedre kundeopplevelser, effektivisering av virksomheten og mer vekt på bærekraft. Slik kan IoT hjelpe forhandlere med å beholde posisjonen og lønnsomheten i et marked i stadig endring.

 

Styrking av varehandelen ved å knytte sammen enheter, data og mennesker

User

Bedre kundeopplevelser

Enheter med IoT-støtte, for eksempel nettvarder og smarthyller, kan samle inn kundedata og gi personlig tilpassede anbefalinger. Dette kan gi bedre kundeopplevelser i butikken, noe som kan resultere i høyere omsetning.

Stock

Lagerstyring

IoT-enheter kan overvåke lagerbeholdningen fortløpende og automatisk utløse bestillinger når beholdningen begynner å bli lav. Slik kan man unngå å gå tom for eller bestille for mye av varer, noe som gir bedre kontantstrøm og lønnsomhet.

Truck

Effektiv drift

IoT kan effektivisere mange deler av virksomheten i varehandelen, for eksempel logistikk og administrasjon av leveringskjeden. Ved å samle inn data og gi løpende oppdatert informasjon kan IoT bidra til å optimalisere prosesser og redusere kostnader.

Security

Forebygging av tyverier

IoT-baserte sensorer kan umiddelbart registrere avvik og varsle sikkerhetspersonell. Dette kan bidra til å forebygge tyverier og dermed redusere tap for forhandlere.

Flexible

Bærekraft

IoT-løsninger kan hjelpe forhandlere med å oppnå bærekraftmålene sine. Ved å samle inn data om energiforbruk, produksjon av avfall og karbonutslipp kan forhandlere avdekke forbedringspotensial og redusere miljøavtrykket.

Shopping

Ende til ende-kommunikasjonsløsninger for varehandelen

Vi tilbyr kommunikasjonsløsninger av høyeste kvalitet for tilpasset bruk innenfor varehandelen, og alternativer med rutere og omfattende støtte. Med forhåndskonfigurert utstyr og sømløs 4G/5G-tilkobling kan du ta i bruk løsningen med én gang. 

Bruk i varehandelen

Kommunikasjonsløsningene våre egner seg svært godt for ulike bruksområder i varehandelen, alt fra salgssteder til digitale skilt. Uansett om du trenger én enkelt eller flere implementeringer, på nasjonalt eller internasjonalt nivå, sørger løsningene våre for pålitelig, fleksibel og sikker kommunikasjon.

Vi tilbyr ulike mobilrutere, med ett eller flere SIM-kort, og vi tilbyr også alltid eksperthjelp og maskinvarestøtte. Målet vårt er at butikkene alltid skal være tilkoblet, uansett hva som skjer. Med utvalget vårt for kommunikasjon i varehandelen kan du være helt trygg på at du har alt du trenger for å holde virksomheten i gang.

Kundereferanser

Se hvordan IoT-løsninger fra Com4 brukes i forskjellige industrier

Kundecase

Beehive's teknologi og Com4's IoT-kommunikasjon sikrer tryggere barnehageturer

Mer tid til lek og læring for de minste. En mer robust sikkerhet når barnehagen er på tur. Mindre stress for de ansatte i barnehagen.

Kundecase

Hvordan Gomero bruker IoT til å revolusjonere vedlikehold og pålitelighet for nettselskaper

Ved å bruke Gomeros etablerte og sikre infrastruktur, sammen med mobiltilkobling fra Com4, samler mer enn 100 selskaper i 9 land inn og analyserer store mengder sanntidsdata for å gjøre vedlikeholdet smartere.

Kundecase

Soundsensing revolusjonerer næringsbygg ved hjelp av IoT-teknologi

En forretningsidé basert på ulyder. Sensorer som hører når maskiner trenger vedlikehold og må repareres – før de bryter sammen. Og enn app som gir beskjed til gårdeier. Det er Soundsensing i et nøtteskall.

Kundecase

Sammen med Com4 revolusjonerer Bane NOR jernbanenettet ved hjelp av IoT-kommunikasjon

Rammeavtalen mellom Com4 og Bane NOR strekker seg i første omgang over to år og kan utvides med to år til, med muligheter for samarbeid i ti år. 

Kundecase

Vi deltar i take-away-revolusjonen.

Med Just Eat kan hvem som helst enkelt bruke mobiltelefonen når som helst for å bla gjennom en omfattende online katalog med lokale restauranter, bestille middag og få den levert rett til døren. Den sømløse teknologien som gjør denne tjenesten mulig, leveres av Com4.

Kundecase

Slik hjelper vi Dignio med å gi bedre pasientbehandling med IoT-kommunikasjon

Dignio og Com4 har samarbeidet om å løse problemene med manglende etterlevelse av legens anvisninger for legemiddelbruk i Norge. De ønsket å finne en løsning som sikrer at pasientene følger anvisningene, ettersom pasientene bare tar halvparten av de foreskrevne legemidlene.

Kundecase

Teknologier fra Remora Robotics og Com4 omdefinerer fremtiden for fiskeoppdrett

Remora Robotics har utviklet en unik robot som ikke bare renser fiskeoppdrettsmerder, men også bruker kunstig intelligens for å revolusjonere næringen. Sammen med Com4 transformerer de fremtiden for fiskeoppdrett.

Kundecase

Slik revolusjonerer Sensorita avfallshåndtering på byggeplasser med IoT-konnektivitet

Sensorita og Com4 løser sammen en betydelig utfordring på byggeplassen. Sensorer i avfallscontainere gir nøyaktig fyllingsgrad og kommuniserer med kunstig intelligens-løsninger.

Kundecase

Televerkets lyttekiosker

Etter mobiltelefonens inntog mistet telefonkioskene sin relevans, men Foreningen !les har gitt dem nytt liv takket teknologien fra Com4.

talking in a grocery store

Trenger du hjelp med prosjekter for IoT-kommunikasjon? Ekspertene våre på varehandel er klare til å hjelpe deg.