Parabolas top

EFFEKTIV MOBILTEKNOLOGI

Mobilteknologien Com4 tilbyr, dekker kravene som stilles til ulike IoT-løsninger, med den rette balansen mellom overføringshastighet, strømforbruk, dekning og kostnader.

Mobilteknologien Com4 tilbyr, dekker kravene som stilles til ulike IoT-løsninger, med den rette balansen mellom overføringshastighet, strømforbruk, dekning og kostnader.

 

Electric-car-charging big

Ta del i IoT-revolusjonen

I takt med den generelle teknologiske utviklingen kommer vi også til å oppleve store fremskritt innenfor IoT. I en enda smartere og mer tilkoblet fremtid med enheter som kommuniserer sømløst, øker mulighetene for innovasjon. Com4 kan hjelpe deg på reisen.

Road over sea small

LTE (Long-Term Evolution)

Med mobilnett er IoT-enheter sikret pålitelig kommunikasjon og kan sende og motta data over store avstander.

4G (fjerde generasjon): 4G, ofte også kalt LTE, har revolusjonert mobilbransjen ved å gi muligheter for rask dataoverføring, lite forsinkelser og økt kapasitet sammenlignet med forgjengerne. Ved hjelp av 4G får IoT-løsninger tilgang til raskere dataoverføring og kommunikasjon i sanntid. 4G brukes ofte i IoT-løsninger i smartbyer, tilkoblede kjøretøy, automatisering i industrien og smarte strømnett. Teknologien gir et godt fundament for ulike bruksområder innenfor IoT, men er kanskje ikke det mest effektive alternativet for enheter som stiller strenge krav til lavt strømforbruk.

Opplev fremtidens mobilkommunikasjon med 4G fra Com4, som tilbyr høy hastighet og ubegrensede muligheter. Bli med oss på en spennende reise der du kommer til å oppleve store endringer i hvordan du kommuniserer med verden rundt deg.

High building small

NB-IoT og LTE-M

NB-IoT og LTE-M er mobilteknologi med lavt strømforbruk og høy områdedekning (LPWA) spesielt utviklet for IoT-løsninger. Teknologien, som brukes i eksisterende LTE-nettverk, gir effektiv utnyttelse av begrenset båndbredde. Den gir svært god dekning og god signalstyrke innendørs og har funksjoner for strømsparing. Dermed egner teknologien seg godt for batteridrevne IoT-enheter som krever lang batteritid og brukes i utfordrende miljøer. LTE-M og NB-IoT brukes ofte i sammenhenger som smartmålere, landbruk, ressurssporing og miljøovervåking.

Slutt deg til de fremtidsrettede bedriftene som bidrar i videreutviklingen av IoT-kommunikasjon, ved hjelp av LTE-M- og NB-IoT-teknologi fra Com4.

Road above2

5G (Femte Generasjon)

Lanseringen av 5G-teknologien har innledet en ny fase i mobilkommunikasjon for IoT. 5G-nett har betydelig raskere dataoverføring, svært lite forsinkelser, muligheter for å koble til svært mange enheter og bedre nettverkskapasitet. Dermed kan man lansere IoT-løsninger som krever løpende oppdatert og rask overføring av data, for eksempel selvkjørende kjøretøy, virtuell virkelighet og IoT for industriell bruk. 5G gir også muligheter for å dele opp nettverk, slik at man kan opprette separate virtuelle nettverk skreddersydd for bestemte IoT-formål.

Sørg for at bedriften din bidrar til innovasjon. Ta kontakt med oss i dag for å ta del i denne spennende utviklingen og utnytte hele potensialet i IoT-løsningene.