Ebike in city top

TILBY BEDRE MIKROMOBILITET MED IOT

Com4s IoT-kommunikasjonsteknologi gir muligheter for fleksible, kostnadseffektive og optimaliserte mikromobilitetsflåter med høy tilgjengelighet.
Ebike in park

Få et fortrinn innenfor mikromobilitet ved hjelp av IoT-kompetansen vår

IoT har endret mikromobilitetsmarkedet fullstendig. Ved å utnytte kommunikasjons- og analysemuligheter kan bedrifter innenfor denne bransjen oppnå bedre sikkerhet, flåtestyring og brukeropplevelser, redusere kostnadene og drive mer bærekraftig.

Com4 kan hjelpe deg med å utvikle ulike løsninger innenfor mikromobilitet

Security

Bedre sikkerhet

Ved hjelp av IoT kan mikromobilitetskjøretøy utstyres med sensorer og kameraer som fortløpende registrerer hindringer, trafikk og fotgjengere. På grunnlag av denne informasjonen får man et bedre grunnlag for å sette i verk forebyggende tiltak mot ulykker.

Micromobility

Bedre flåtestyring

Ved hjelp av IoT kan bedrifter som tilbyr mikromobilitet, overvåke og administrere flåtene fortløpende. De kan følge med på posisjonen, batterinivået og ytelsen til kjøretøyene for å sikre at de fungerer optimalt.

User

Bedre brukeropplevelser

Brukerne får en mer sømløs og mer personlig tilpasset opplevelse med mikromobilitetsløsninger som støtter IoT. Ved hjelp av mobilapper kan de finne kjøretøy i nærheten, låse dem opp og betale for turen uten å måtte kommunisere med mennesker.

Performance

Kostnadsbesparelser

Ved hjelp av IoT kan bedrifter som tilbyr mikromobilitet, optimalisere virksomheten og redusere kostnadene knyttet til vedlikehold, lading og flåtestyring. Dette kan resultere i bedre økonomi per enhet og økt lønnsomhet. 

Flexible

Bærekraft

IoT kan hjelpe leverandører av mikromobilitet med å nå bærekraftmålene sine. Ved å samle inn data om bruksmønstre, ytelsen til kjøretøy og ladeprosessen kan de identifisere forbedringspotensial og redusere klimaavtrykket.

Earth half small

Global mobilkommunikasjon for mikromobilitet

Administrer elsparkesyklene eller elsyklene i bedriften ved hjelp av den globale kommunikasjonsløsningen vår. Takket være den intuitive plattformen og API-et fra Com4 har du alltid full oversikt og kontroll. 

10

Kundereferanser

Se hvordan IoT-løsninger fra Com4 brukes i forskjellige industrier

Kundecase

Beehive's teknologi og Com4's IoT-kommunikasjon sikrer tryggere barnehageturer

Mer tid til lek og læring for de minste. En mer robust sikkerhet når barnehagen er på tur. Mindre stress for de ansatte i barnehagen.

Kundecase

Hvordan Gomero bruker IoT til å revolusjonere vedlikehold og pålitelighet for nettselskaper

Ved å bruke Gomeros etablerte og sikre infrastruktur, sammen med mobiltilkobling fra Com4, samler mer enn 100 selskaper i 9 land inn og analyserer store mengder sanntidsdata for å gjøre vedlikeholdet smartere.

Kundecase

Soundsensing revolusjonerer næringsbygg ved hjelp av IoT-teknologi

En forretningsidé basert på ulyder. Sensorer som hører når maskiner trenger vedlikehold og må repareres – før de bryter sammen. Og enn app som gir beskjed til gårdeier. Det er Soundsensing i et nøtteskall.

Kundecase

Sammen med Com4 revolusjonerer Bane NOR jernbanenettet ved hjelp av IoT-kommunikasjon

Rammeavtalen mellom Com4 og Bane NOR strekker seg i første omgang over to år og kan utvides med to år til, med muligheter for samarbeid i ti år. 

Kundecase

Vi deltar i take-away-revolusjonen.

Med Just Eat kan hvem som helst enkelt bruke mobiltelefonen når som helst for å bla gjennom en omfattende online katalog med lokale restauranter, bestille middag og få den levert rett til døren. Den sømløse teknologien som gjør denne tjenesten mulig, leveres av Com4.

Kundecase

Slik hjelper vi Dignio med å gi bedre pasientbehandling med IoT-kommunikasjon

Dignio og Com4 har samarbeidet om å løse problemene med manglende etterlevelse av legens anvisninger for legemiddelbruk i Norge. De ønsket å finne en løsning som sikrer at pasientene følger anvisningene, ettersom pasientene bare tar halvparten av de foreskrevne legemidlene.

Kundecase

Teknologier fra Remora Robotics og Com4 omdefinerer fremtiden for fiskeoppdrett

Remora Robotics har utviklet en unik robot som ikke bare renser fiskeoppdrettsmerder, men også bruker kunstig intelligens for å revolusjonere næringen. Sammen med Com4 transformerer de fremtiden for fiskeoppdrett.

Kundecase

Slik revolusjonerer Sensorita avfallshåndtering på byggeplasser med IoT-konnektivitet

Sensorita og Com4 løser sammen en betydelig utfordring på byggeplassen. Sensorer i avfallscontainere gir nøyaktig fyllingsgrad og kommuniserer med kunstig intelligens-løsninger.

Kundecase

Televerkets lyttekiosker

Etter mobiltelefonens inntog mistet telefonkioskene sin relevans, men Foreningen !les har gitt dem nytt liv takket teknologien fra Com4.

Ebike with wifi

Vi er den ideelle samarbeidspartneren for IoT-kommunikasjon

Vi hjelper bedrifter med å visualisere og realisere nyskapende IoT-løsninger ved hjelp av avansert IoT-mobilkommunikasjon.