Woman-infront-of-screen top

VERDENS-LEDENDE KOMMUNIKASJONSPLATTFORM

Vil du forenkle administrasjonen av IoT-kommunikasjon? Den avanserte plattformen vår for administrasjon av IoT-kommunikasjon har alt du trenger!
 
Med plattformen vår kan du enkelt håndtere alle aspekter ved abonnementene dine i tråd med forretningsmålene dine.

 

Fordeler

Scalable

Skalerbarhet

Effektiv og sømløs løsning for administrasjon av abonnementer både med enkelthandlinger og massehandlinger. Med den dynamiske løsningen er det enkelt å håndtere abonnementene dine på en måte som er både skalerbar og svært effektiv.

Control

Kontroll

Sørg for at enhetene fungerer som de skal, ved hjelp av løpende oversikt og statusoppdateringer. Med detaljerte historiske data er det også enkelt å foreta feilsøking og løse feil.

Flexible

Fleksibilitet

Stopp abonnementene midlertidig når du har behov for det. Du har alltid kontroll over abonnementene, på dine egne vilkår.

Location

Lokalisering av enheter

Med posisjonsbaserte tjenester er det enkelt for administratorene hos kundene å lokalisere enhetene sine for å styrke sikkerheten og forenkle kontrollprosessene.

Customer-Portal-screen2

Enkel kontroll og komplett livssyklusstyring

Med den avanserte plattformen vår for administrasjon av IoT-enhetene kan du enkelt aktivere, endre og deaktivere SIM-kort, og du har samtidig full kontroll over dataforbruket. Hold deg løpende oppdatert med full oversikt over den globale kommunikasjonen. Dermed kan du ta velinformerte beslutninger som bidrar til vekst og gode resultater. Opplev neste generasjons IoT-kommunikasjon på plattformen i dag.

Man with ipad

Full oversikt over SIM-kortene

Administrer nettverkene og endepunktene for enhetene i én integrert plattform for IoT-kommunikasjon. Her får utviklere og andre brukere full oversikt over aktiviteten til SIM-kortene. Plattformen gir også muligheter for strømlinjeformet utvikling, implementering og bruk av flåtene.

Oppdag mulighetene i tingenes internett (IoT) med Com4s eksklusive gratis Test Kit

Rectangle 47

 

Er du klar for å revolusjonere din IoT-reise? Com4 inviterer deg til å oppleve fremtiden med vårt
gratis Test Kit for IoT – en inngangsport til sømløs kommunikasjon og unike muligheter.

Innhold i Test Kit for IoT:
  • Opptil 5 SIM-kort per søker
  • 100 MB data per SIM-kort per måned, kun for bruk i EU
  • Gyldig i 60 dager
  • Mulighet for å inkludere eSIM som formfaktor
  • Støtter flere teknologier på ett SIM-kort, inkludert 2G/3G/4G/5G, LTE-M og NB-IoT

Effektivitet og automatisering

Få full kontroll over abonnementene dine med det kostnadsfrie API-et vårt som sørger for sømløs integrasjon med systemene i bedriften din. Verktøyene utviklerne våre har lagd, sikrer at hele prosessen er brukervennlig helt frem til implementeringen er gjennomført.

 

"Com4 muliggjør en pålitelig og effektiv tilkobling til alle av våre kunderstransformatorstasjoner. Det er av største viktighet for oss å ha en leverandør som kan garantere at vår kommunikasjon fungerer stabilt og pålitelig i alle ni landene der vi opererer."
“Com4 var den eneste bedriften som hadde den nødvendige fleksibiliteten til å kunne håndtere den nye CENELEC-normen, som krever andre metoder for å kommunisere med strømmålerne.”
«Løsningene fra Com4 er en forutsetning for at vi kan drive operasjonssentralen, trene robotene og videreutvikle programvaren. Uten denne linken kunne vi ikke observert i sanntid hva som foregår."
"Det er ofte en kjedelig oppgave å overvåke maskiner som går som de skal 99,5% av tiden. Med vår løsning blir arbeidsdagene bedre, og vi bidrar til at det er færre biler på veien."
“For en gründerbedrift har kompetansen til Com4 vært uvurderlig i utvikling av vår teknologifor GPS-sporing – og løftet vår kapasitet på en måte vi er veldig takknemlige for.”
“For at sensordata skal bli brukt til kunstig intelligens trenger vi pålitelig overføring av data via batteridrevne simkort fra Com4.”
“Teknologien har vært en forutsetning forat vi har lykkes, og den er pålitelig, noe som er helt avgjørende innenfor helsesektoren.”
"Com4s IoT-løsninger har vist feilfri ytelse, i motsetning til andre operatører vi har testet."
"Løsningen fra Com4 gjør det enkelt for oss å få de gamle telefonapparatene på nett. Alleapparatene kobler seg til en sentral webløsning. Denne gjør det mulig for kiosk-faddere overhele landet å oppdatere og laste opp lydfiler til kioskene."

Kundereferanser

Se hvordan IoT-løsninger fra Com4 brukes i forskjellige industrier

Kundecase

Beehive's teknologi og Com4's IoT-kommunikasjon sikrer tryggere barnehageturer

Mer tid til lek og læring for de minste. En mer robust sikkerhet når barnehagen er på tur. Mindre stress for de ansatte i barnehagen.

Kundecase

Hvordan Gomero bruker IoT til å revolusjonere vedlikehold og pålitelighet for nettselskaper

Ved å bruke Gomeros etablerte og sikre infrastruktur, sammen med mobiltilkobling fra Com4, samler mer enn 100 selskaper i 9 land inn og analyserer store mengder sanntidsdata for å gjøre vedlikeholdet smartere.

Kundecase

Soundsensing revolusjonerer næringsbygg ved hjelp av IoT-teknologi

En forretningsidé basert på ulyder. Sensorer som hører når maskiner trenger vedlikehold og må repareres – før de bryter sammen. Og enn app som gir beskjed til gårdeier. Det er Soundsensing i et nøtteskall.

Kundecase

Sammen med Com4 revolusjonerer Bane NOR jernbanenettet ved hjelp av IoT-kommunikasjon

Rammeavtalen mellom Com4 og Bane NOR strekker seg i første omgang over to år og kan utvides med to år til, med muligheter for samarbeid i ti år. 

Kundecase

Vi deltar i take-away-revolusjonen.

Med Just Eat kan hvem som helst enkelt bruke mobiltelefonen når som helst for å bla gjennom en omfattende online katalog med lokale restauranter, bestille middag og få den levert rett til døren. Den sømløse teknologien som gjør denne tjenesten mulig, leveres av Com4.

Kundecase

Slik hjelper vi Dignio med å gi bedre pasientbehandling med IoT-kommunikasjon

Dignio og Com4 har samarbeidet om å løse problemene med manglende etterlevelse av legens anvisninger for legemiddelbruk i Norge. De ønsket å finne en løsning som sikrer at pasientene følger anvisningene, ettersom pasientene bare tar halvparten av de foreskrevne legemidlene.

Kundecase

Teknologier fra Remora Robotics og Com4 omdefinerer fremtiden for fiskeoppdrett

Remora Robotics har utviklet en unik robot som ikke bare renser fiskeoppdrettsmerder, men også bruker kunstig intelligens for å revolusjonere næringen. Sammen med Com4 transformerer de fremtiden for fiskeoppdrett.

Kundecase

Slik revolusjonerer Sensorita avfallshåndtering på byggeplasser med IoT-konnektivitet

Sensorita og Com4 løser sammen en betydelig utfordring på byggeplassen. Sensorer i avfallscontainere gir nøyaktig fyllingsgrad og kommuniserer med kunstig intelligens-løsninger.

Kundecase

Televerkets lyttekiosker

Etter mobiltelefonens inntog mistet telefonkioskene sin relevans, men Foreningen !les har gitt dem nytt liv takket teknologien fra Com4.

Snakk med en ekspert

Legg grunnlaget for fremtidig suksess ved hjelp av de enestående IoT-løsningene og brukerstøtten vi tilbyr. Ta kontakt med oss i dag.

connect@com4.net