Woman-infront-of-screen top

VERDENS-LEDENDE KOMMUNIKASJONSPLATTFORM

Vil du forenkle administrasjonen av IoT-kommunikasjon? Den avanserte plattformen vår for administrasjon av IoT-kommunikasjon har alt du trenger!
 
Med plattformen vår kan du enkelt håndtere alle aspekter ved abonnementene dine i tråd med forretningsmålene dine.

 

Fordeler

Scalable

Skalerbarhet

Effektiv og sømløs løsning for administrasjon av abonnementer både med enkelthandlinger og massehandlinger. Med den dynamiske løsningen er det enkelt å håndtere abonnementene dine på en måte som er både skalerbar og svært effektiv.

Control

Kontroll

Sørg for at enhetene fungerer som de skal, ved hjelp av løpende oversikt og statusoppdateringer. Med detaljerte historiske data er det også enkelt å foreta feilsøking og løse feil.

Flexible

Fleksibilitet

Stopp abonnementene midlertidig når du har behov for det. Du har alltid kontroll over abonnementene, på dine egne vilkår.

Location

Lokalisering av enheter

Med posisjonsbaserte tjenester er det enkelt for administratorene hos kundene å lokalisere enhetene sine for å styrke sikkerheten og forenkle kontrollprosessene.

Customer-Portal-screen2

Enkel kontroll og komplett livssyklusstyring

Med den avanserte plattformen vår for administrasjon av IoT-enhetene kan du enkelt aktivere, endre og deaktivere SIM-kort, og du har samtidig full kontroll over dataforbruket. Hold deg løpende oppdatert med full oversikt over den globale kommunikasjonen. Dermed kan du ta velinformerte beslutninger som bidrar til vekst og gode resultater. Opplev neste generasjons IoT-kommunikasjon på plattformen i dag.

Man with ipad

Full oversikt over SIM-kortene

Administrer nettverkene og endepunktene for enhetene i én integrert plattform for IoT-kommunikasjon. Her får utviklere og andre brukere full oversikt over aktiviteten til SIM-kortene. Plattformen gir også muligheter for strømlinjeformet utvikling, implementering og bruk av flåtene.

Effektivitet og automatisering

Få full kontroll over abonnementene dine med det kostnadsfrie API-et vårt som sørger for sømløs integrasjon med systemene i bedriften din. Verktøyene utviklerne våre har lagd, sikrer at hele prosessen er brukervennlig helt frem til implementeringen er gjennomført.

 

“Com4 var den eneste bedriften som hadde den nødvendige fleksibiliteten til å kunne håndtere den nye CENELEC-normen, som krever andre metoder for å kommunisere med strømmålerne.”
«Løsningene fra Com4 er en forutsetning for at vi kan drive operasjonssentralen, trene robotene og videreutvikle programvaren. Uten denne linken kunne vi ikke observert i sanntid hva som foregår"
“For at sensordata skal bli brukt til kunstig intelligens trenger vi pålitelig overføring av data via batteridrevne simkort fra Com4”
“Teknologien har vært en forutsetning forat vi har lykkes, og den er pålitelig, noe som er helt avgjørende innenfor helsesektoren”
"Com4s IoT-løsninger har vist feilfri ytelse, i motsetning til andre operatører vi har testet."
"Løsningen fra Com4 gjør det enkelt for oss å få de gamle telefonapparatene på nett. Alleapparatene kobler seg til en sentral webløsning. Denne gjør det mulig for kiosk-faddere overhele landet å oppdatere og laste opp lydfiler til kioskene."

Snakk med en ekspert

Legg grunnlaget for fremtidig suksess ved hjelp av de enestående IoT-løsningene og brukerstøtten vi tilbyr. Ta kontakt med oss i dag.

connect@com4.net