Woman infront of screen top

AVANSERT OVERVÅKING OG SIKKERHET

Det er svært viktig å ivareta egen sikkerhet samt beskytte boligene, bedriftene og eiendelene våre, og da er vi avhengige av gode sikkerhetstiltak.

Smart home small

Sikkerhet i boliger og næringseiendommer

I dag finner vi kameraer og overvåkingssystemer overalt – fra enkel overvåkingsteknologi og innbruddsalarmer i boliger til kameraer som registrerer bevegelser, og teknologi for irisskanning.

Mange bedrifter beskytter imidlertid fortsatt lokalene sine med tradisjonelle analoge videoovervåkingssystemer. Slike løsninger er ofte kostbare å vedlikeholde og vanskelige å få tilgang til. Med tingenes internett (IoT) kan man derimot opprette et nettverk av sammenkoblede enheter som kommuniserer med hverandre og utveksler data om området som overvåkes, i stedet for bare å sende og motta informasjon fra et sentralt kontrollpanel. Slik kan smartkameraer og tilknyttede verktøy behandle bildedata autonomt, noe som gir muligheter for ulike automatiserte prosesser.

Enorme muligheter innenfor sikkerhet og beskyttelse

Smart buildings

Video- og smartovervåking

Beskytt bedriftens lokaler med systemene våre for video- og smartovervåking med kontinuerlig overvåking og rask respons ved utløsing av alarmer.

Laptop-lock

Adgangskontroll

Administrer adgang inn og ut av lokalene med systemene våre for adgangskontroll med enkel håndtering av legitimasjon ved hjelp av en intuitiv administrasjonsplattform.

Alarm

Alarmsystemer

Sikre eiendommen godt ved å registrere uautorisert adgang, bevegelser, røyk, gass og vannlekkasjer.

User

Enheter for alenearbeid

Sårbare medarbeidere kan tilbys støtte og overvåking ved hjelp av enheter for alenearbeid.

Bodycamera

Kroppskameraer

Gjør opptak og følg med på den fysiske og mentale tilstanden til enkeltpersoner.

Man with headset infront of screens small

Store endringer i sikkerhetsbransjen med IoT

IoT-teknologi revolusjonerer tilnærmingen til overvåking og sikkerhet. Tradisjonelle overvåkingskameraer har allerede vært i bruk en god stund, men nå kreves det ikke lenger konstant manuell overvåking av bildene. 

Med IoT-løsninger kan enkeltpersoner, byggansvarlige, kommuner og andre overvåke og beskytte eiendommene sine på en mer effektiv måte. Med intelligente systemer for video- og sikkerhetsovervåking har man langt bedre oversikt, slik at det blir enklere for organisasjoner og bedrifter å beskytte eiendelene, byggene og medarbeiderne sine. 

Med IoT-baserte kameraer i alt fra bygg og heiser til dørklokker er avansert overvåkingsteknologi blitt en del av hverdagen. Når smartkameraer inngår i et nettverk som også omfatter, bevegelsessensorer, detektorer og alarmer, kan brukerne bli varslet om hendelser. Teknologien kan til og med handle autonomt eller varsle nødtjenestene.

10

Kundereferanser

Se hvordan IoT-løsninger fra Com4 brukes i forskjellige industrier

Kundecase

Beehive's teknologi og Com4's IoT-kommunikasjon sikrer tryggere barnehageturer

Mer tid til lek og læring for de minste. En mer robust sikkerhet når barnehagen er på tur. Mindre stress for de ansatte i barnehagen.

Kundecase

Hvordan Gomero bruker IoT til å revolusjonere vedlikehold og pålitelighet for nettselskaper

Ved å bruke Gomeros etablerte og sikre infrastruktur, sammen med mobiltilkobling fra Com4, samler mer enn 100 selskaper i 9 land inn og analyserer store mengder sanntidsdata for å gjøre vedlikeholdet smartere.

Kundecase

Soundsensing revolusjonerer næringsbygg ved hjelp av IoT-teknologi

En forretningsidé basert på ulyder. Sensorer som hører når maskiner trenger vedlikehold og må repareres – før de bryter sammen. Og enn app som gir beskjed til gårdeier. Det er Soundsensing i et nøtteskall.

Kundecase

Sammen med Com4 revolusjonerer Bane NOR jernbanenettet ved hjelp av IoT-kommunikasjon

Rammeavtalen mellom Com4 og Bane NOR strekker seg i første omgang over to år og kan utvides med to år til, med muligheter for samarbeid i ti år. 

Kundecase

Vi deltar i take-away-revolusjonen.

Med Just Eat kan hvem som helst enkelt bruke mobiltelefonen når som helst for å bla gjennom en omfattende online katalog med lokale restauranter, bestille middag og få den levert rett til døren. Den sømløse teknologien som gjør denne tjenesten mulig, leveres av Com4.

Kundecase

Slik hjelper vi Dignio med å gi bedre pasientbehandling med IoT-kommunikasjon

Dignio og Com4 har samarbeidet om å løse problemene med manglende etterlevelse av legens anvisninger for legemiddelbruk i Norge. De ønsket å finne en løsning som sikrer at pasientene følger anvisningene, ettersom pasientene bare tar halvparten av de foreskrevne legemidlene.

Kundecase

Teknologier fra Remora Robotics og Com4 omdefinerer fremtiden for fiskeoppdrett

Remora Robotics har utviklet en unik robot som ikke bare renser fiskeoppdrettsmerder, men også bruker kunstig intelligens for å revolusjonere næringen. Sammen med Com4 transformerer de fremtiden for fiskeoppdrett.

Kundecase

Slik revolusjonerer Sensorita avfallshåndtering på byggeplasser med IoT-konnektivitet

Sensorita og Com4 løser sammen en betydelig utfordring på byggeplassen. Sensorer i avfallscontainere gir nøyaktig fyllingsgrad og kommuniserer med kunstig intelligens-løsninger.

Kundecase

Televerkets lyttekiosker

Etter mobiltelefonens inntog mistet telefonkioskene sin relevans, men Foreningen !les har gitt dem nytt liv takket teknologien fra Com4.

Man infront of screen2

Snakk med ekspertteamet vårt om kommunikasjonsbehovene i bedriften din